Партньор на Проватон
 Тъмната страна на Водолея

Тъмната страна на Водолея

Сподели в

8 негативни черти от характера на тази зодия

Водолеят е интересен, приятелски настроен, ексцентричен, забавен. Той е една от зодиите, които винаги са добра компания и център на внимание. Ако искате да се забавлявате без много, много да мислите, Водолеят ще ви помогне в това приятно начинание.

Скоро обаче, когато го опознаете, лъсва повърхностната му природа. Водолеят рядко се впуска с цялото си сърце и душа в приятелства и любови. Вроденият му егоизъм му пречи да се разкрие напълно и да има чисти, лишени от задни мисли отношения с хората.

Това са само част от негативните черти на Водолея. Кои са неговите тъмни страни?

1. Той е хладен и безчувствен.

Управляващата планета на Водолея е Уран. Той е виновникът за студенокръвието му. Въпреки привидно приятелската настройка на Водолея спрямо другите, той не влага никакви чувства в общуването. Във всеки момент е готов да ви ужили. Въпреки че няма жило като Скорпиона, той хапе не по-малко зловещо от него.

2. Винаги смята, че е прав.

Опитайте да спорите с Водолей и ще се убедите, че това на практика е почти невъзможно. Той е толкова убеден в аргументите си, че няма сила, която да го убеди в противното. Водолеите са склонни дори да се скарат с близки и приятели за нещо несъществено, което обаче е станало повод за спор. Не се учудвайте, ако просто стане и демонстративно и театрално напусне помещението, тряскайки вратата.

3. Никога не знаете какво мисли наистина.

Водолеите рядко са напълно искрени. Те преспокойно могат да говорят онова, което знаят, че искате да чуете, но без да го мислят. Подмолността им ви връхлита в момент, в който най-малко очаквате, най-вече като узнаете истинското им мнение и мисли по даден въпрос.

4. Те са нагаждачи.

Един Водолей винаги знае как да си постели килимчето, така че да си опече работата. Те са интелигентни, умът им е като бръснач и затова винаги умеят да преценяват ситуациите в тяхна полза. В природата им е да се внедряват в местата, към които се стремят, понякога с цената на всичко.

 

5. Те предпочитат да не се задълбочават във връзките си.

Колкото по-далеч държат другите от личното си и емоционално пространство, толкова по-добре. Водолеите често са наистина повърхностни, което може да отблъсне околните, особено по-близките им. Любими за Водолея са приятелствата и интимните взаимоотношения без особено дълбоки обвързвания.

6. Природата им е парадоксална.

В един момент можете да чуете Водолея да казва едно, а в следващия – тотално противоположното и то с такава убеденост, сякаш изобщо никога не е казвал друго. Ако се опитате да спорите с него за това, ще срещнете яростен отпор и аргументи в негова защита.

7. Патологични лъжци.

Една от най-лъжливите зодии в зодиака е Водолеят. Той е склонен да лъже дори да няма нужда, просто за спорта. Ако трябва да разказват за лични преживявания и връзки, Водолеите в много случаи си украсяват историите. Невинаги си спомнят какво са казали и на кого, откъдето идват и съмненията на околните.

8. Те са големи инати.

Водолеят е едновременно човек, който с радост ще се включи в благотворителната ви кампания за опазване на околната среда или човешките права, но в следващия момент ще се запъне като магаре на мост, ако нещата не се случват по неговия начин.

Рядко се конфронтират директно. В повечето случаи измислят таен план как да обърнат нещата в своя полза. Заради това много хора ги смятат за подмолни и зли.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *