Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 28 януари – 3 февруари

Любовен хороскоп за 28 януари – 3 февруари

Сподели в

През тази седмица ще взимаме важни решения в любовта, но невинаги ще са правилни. Предстоящата промяна в позицията на Венера ще ни накара да търсим онази любов, която продължава цял живот. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

На представителите на зодията няма да им липсва ентусиазъм да постигат успехи в работата, но нещата може да не се случват според очакванията им. Как това ще се отрази на любовния им живот? Ще имате желание да се разтоварите от всички негативни емоции и партньорът ви ще понесе товара ви. Въпреки напрежението, не забравяйте за романтиката. Ако сте необвързани, организирайте си излизане с приятели в почивните дни. Има шанс за интересно запознанство.

Телец

Вашата управляваща планета на любовта, Венера, ще промени подхода ви към романтиката до 1 март. Бъдете оптимистично настроени, но в известна степен и предпазливи. Вие сте тези, които ще създадете късмета си в любовта. Не губете време и възможности, особено ако сте необвързани. Има възможности за нови контакти. Обвързаните Телци ще се радват на хармония и преоткриване с партньора.

Близнаци

През тази седмица Близнаците ще трябва да пазят любовния си живот от приятел. Той или тя може да се опита да повлияе на връзката ви по много начини. Фокусирайте се върху тези приятели, които излъчват положителни вибрации и не се опитват да попречат със „съветите“ си на любовта ви. Ако сте обвързани, в края на седмицата може да получите хубави новини за финансите на половинката ви.

Рак

Вие или вашият партньор може да използвате секса като „оръжие“ тази седмица. Изглежда, единият от вас, се опитва да контролира или манипулира другия, за да получи това, което иска. Това е погрешна тактика, освен ако не искате връзката ви да се „детонира като бомба със закъснител“. Преразгледайте подхода си. За щастие до края на седмицата ще можете да нормализирате нещата. Мирът и стабилността във вашите взаимоотношения могат да надделеят.

 

Лъв

Ако сте необвързани, това може да е седмица на неочаквани събития в любовта. Възможно е да срещнете някого, който изобщо да не е ваш тип, но въпреки това да ви заплени. Вселената е на път да ви изненада. Може би някой ще успее да улови сърцето ви.

Дева

Обвързаните Деви ще вземат решение с половинката си за следваща стъпка напред във взаимоотношенията. Нещата ще се случват бързо. Може да смените жилището си или да направите някои разходи заедно. За необвързаните представители на зодията, любовният цикъл ще се промени след неделя. Възможно е човек, с когото имате разлика във възрастта да ви плени.

Везни

Определено няма да бъдете на една и съща вълна с партньора си по отношение на обсъждане на сериозни въпроси. В случай, че не успеете да обсъдите важни семейни въпроси, опитайте се да фокусирате вашите разговори върху всичко, което ви прави щастливи. Направете връзката ви наистина специална.

Скорпион

Скорпионите ще развият способността си не само да искат нещо, но така да го искат, че да го получат. Използвайте това си умение за разговорите с половинката ви, за които знаете, че ще изискват отстъпка от негова / нейна страна. Вашите думи ще бъдат дипломатични, но ще бъдете достатъчно хитри, за да убедите другия в това, което искате.

 

Стрелец

Възползвайте се от положителните вибрации на Венера. Това е време, в което ще се чувствате по-привлекателни и ще излъчвате привлекателност. Всичко това ще бъде забелязано от противоположния пол. Седмицата е благоприятна както за обвързаните Стрелци, така и за тези, които търсят любов.

Козирог

Козирози, ще прекарате по-голямата част от седмицата в романтично колебание дали да разкриете емоциите пред човек, който ви вълнува. Най-вероятно срамежливостта ви ще ви възпре, но не и след неделя. Тогава Венера ще се придвижи към знака ви и ще остане там до 1 март. Вашата увереност в любовта ще се повиши.

Водолей

Необвързаните Водолеи ги очаква изненада на социално събитие, на което може да се запознаят с интересна личност, която да направи романтичен жест към тях. Обвързаните представители на зодията може да проявяват ревност към половинката си. Има ли за какво?

Риби

Рибите ще разговарят много с половинката си, обсъждайки теми, които засягат само двама им. Искате да запазите дискретност. Комуникацията ще е ключова към вашето сближаване.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *