Партньор на Проватон
 В подводния свят на Zuhair Murad

В подводния свят на Zuhair Murad

Сподели в

Седмицата на висшата мода в Париж е може би основният индикатор и предвестник по отношение на вечерните рокли за идния сезон. В рамките на тази най-чакана от звездите седмица Зухаир Мурад показа своята колекция, вдъхновена от океана и живота там.
https://woman.bg/moda/v-podvodniya-svyat-na-zuhair-murad.59793.html

В колекция Haute Couture за сезон пролет-лято 2019, дизайнерът буквално потъва в атмосферата на подводния свят, представяйки въздушни рокли, украсени с пайети, напомнящи коралови рифове, силуети, обгръщащи нежно тялото като топла морска вода, интересни плисета, наподобяващи водна повърхност, вълни и набори като безтегловна морска пяна. В допълнение, морски черупки украсяват вечерните рокли на моделите под формата на деликатни апликации.

Традиционно на подиума доминираха полупрозрачни рокли, щедро украсени с различни декорации и елементи, чувствени и умерено секси. Дългите многослойни шлейфове, наподобяващи опашките на русалки, големите панделки на рамената на моделите и акцентът върху талията в духа на 80-те години се превърнаха в основни елементи на колекцията.

https://www.instagram.com/p/Bs_aWpihCFJ/?utm_source=ig_embed

Вдъхновен от безкрайния морски хоризонт и красотата на дълбините на океана, дизайнерът представи богата палитра в нюанси на синьо, тюркоазено, аквамарин, розово и коралово, седеф и сребро.

https://www.instagram.com/p/Bs_a9CqBwZT/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bs_bCDzhXj3/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BtAtaH2h2Ua/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BtA_W2ehfiM/?utm_source=ig_embed

 

woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *