Партньор на Проватон
 “Кралят Елен” с първо представление на варненска сцена на 25 януари (СНИМКИ)

“Кралят Елен” с първо представление на варненска сцена на 25 януари (СНИМКИ)

Сподели в

Най-награждаваният спектакъл на Театър Азарян, „Кралят Елен”, ще гостува на варненската публика за втори път, след като миналата година актьорите взеха участие във Международния театрален фестивал „Варненско лято” през юни.

Това е първото представление на „Кралят Елен” за новата година в морската ни столица и е предвидено за 25 януари от 19:00 часа в зала 1, във Фестивален и конгресен център – Варна .

Спектакълът е част от серията културни събития, които се обменят между двете институции – Национален дворец на културата и Фестивален и конгресен център – Варна, като тенденцията е те да стават все повече.

„Кралят Елен” е сред най-завладяващите софийски спектакли, който за една година от съществуването си на сцената на Театър Азарян успя да спечели много награди, да получи престижни номинации и да участва в редица театрални събития от културния живот на София и страната. Спектакълът е подходящ за всички възрасти и предлага приятно семейно изживяване.

В спектакъла младият господар на кралство Серендипо е превърнат в елен от коварен съперник. Възможно ли е да се върне изгубената любов? Съществува ли справедлив ред в света? Съществува ли вълшебството и ако да, как действа?

Актьорският състав на представлението ни води в историята със свежа и майсторска игра, под съпровод на живи акустични инструменти. „Кралят Елен“ е една възможност да си спомним за невинността на сърцето и силата му да сбъдва нашите желания. Спектакълът среща публиката с младото попълнение актьори на съвременната театрална сцена: Августина-Калина Петкова, Борис Кашев, Боян Арсов, Весела Петрова/Калина Георгиева, Веселин Петров, Елена Нацариду, Ненчо Костов и Стелиан Радев

Билети за „Кралят Елен” се продават на касите на Фестивален комплекс- Варна и онлайн на сайта на ФКЦ, а следващото представление на спектакъла в София е на 14 февруари.
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *