Партньор на Проватон
 ПЪРВАТА ШКОЛА ПО TWERK DANCE ОТВОРИ ВЪВ ВАРНА (ВИДЕО)

ПЪРВАТА ШКОЛА ПО TWERK DANCE ОТВОРИ ВЪВ ВАРНА (ВИДЕО)

Сподели в

Този петък във Варна отвори врати, първата школа по Twerk Dance. За откриването пристигнаха много приятели и познати на треньор Десислава Мирославова, като в първият урок се включиха над 20 момичета.

“Казано честно, сбъдването на тази мечта ми отне доста усилия, усърдие и търпение. Но всичко това си заслужаваше, защото да предам знанията си на други , които обичат да танцуват ме прави щастлива”, допълни още Деси.

Деси е на 22 години от град Варна, от малка се занимава с танци. Любимите й стилове са „Хип-Хоп“, „Денсхол“, „Латиноамерикански“ и „Народни танци“. Имаше възможността, преди няколко години да тренира спортни танци при едни от най-добрите треньори в България в „Клуб Кристал „.

Десислава Мирославова обяснява какво точно е Тлурнкинга:

Това е стил , в който  активно се включват дупето, бедрата и корема, докато другите части на тялото са почти неподвижни. Като най-важната и трудна част е изолацията.  При мен ще се научите как да изолирате, контролирате, балансирате тялото си и  усещате ритъма   правилно.  Обучението включва основна техника в Twerk, hip-hop и dancehall.  
Най-добрата полза от този стил е , че не само е секси, забавен и предизвикателен , а че е и отлична форма на  спорт за здраве и добра фигура.  Момичетата могат спокойно да заместят фитнес сериите с Twerk dance тренировки.  
Като начало това е енергична кардио тренировка,  която дава възможност за сваляне на килограми, стягане и оформяне но дупе ! 
Изгарят се между 600 и 800 калории ! 
Също така докато изпълнявате основното упражнение в стила, движейки таза с максимално широка амплитуда,  нотоварвате, всички мускули и включвате в действие – мускулите на гърба, предната повърхност на бедрата и корема.
Стила  произлиза от Западна Африка.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *