Партньор на Проватон
 Варненската адвокатска колегия купува апартаменти в Пампорово?

Варненската адвокатска колегия купува апартаменти в Пампорово?

Сподели в

Избират нов председател на Колегията за мандат 2019 г. – 2022 г.

Два апартамента в „Резиденс хотел Малина“ в к. к. Пампорово има намерение да закупи Адвокатската колегия във Варна. Предложението за това ще бъде подложено на гласуване на предстоящото редовно годишно общо събрание на колегията, насрочено за 26 и 27 януари 2019 г. „Резиденс хотел Малина“ е разположен в непосредствена близост до скилифтовете и пистите на Пампорово в самото сърце на Родопите.

На събранието ще бъде определен броят на членовете на Адвокатския съвет, Контролния съвет и Дисциплинарния съд и ще бъдат избрани Контролен съвет, Адвокатски съвет, Дисциплинарен съд и председатели на последните два.

Участниците ще се запознаят с отчет за дейността през 2018 г., доклад на Контролния съвет, отчет на Дисциплинарния съд, ще приемат бюджет за 2019-а година и ще излъчат делегати за общото събрание на адвокатите в страната.

При липса на кворум на 26 януари, събранието ще бъде отложено за един час по-късно, след което ще се проведе независимо от присъстващите членове, както е разписано в Закона за адвокатурата.

Междувременно един от кандидатите за председател на Адвокатската колегия за мандат 2019 г. – 2022 г. – адвокат Пламен Велчев утре планира да даде пресконференция, на която да представи програмата си за управление, както и проблеми при организацията на събранието и подготовката на изборите за органи и делегати за Общото събрание на адвокатите в страната.

Варна Утре

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *