Партньор на Проватон
 Visages даде старт на парти сезона за 2019-а с премиерата на Fashion Circle

Visages даде старт на парти сезона за 2019-а с премиерата на Fashion Circle

Сподели в

Жени Калканджиева и моделите на Visages дадоха официален старт на парти сезона за 2019-а с бутиково модно събитиe, по време на което официално представиха новият календар на агенцията. Проектът, озаглавен Fashion Circle, събира в ексклузивно принт издание с лимитиран тираж кадри на фотографа Диляна Флорентин, вдъхновени от темата за кръговрата в модата.

Една истинска експедиция в търсене на изгубения стил – Fashion Circle представя свежа колаборация на ретро облекла от 50-те и иновативни, все още непредставени модни колекции.

Сред първите, които получиха ексклузивното издание бяха Ива Екимова, Гери Дончева, дизайнерките София Борисова и Жана Жекова, Маги Желязкова, Христо Сираков, Ники Кънчев, Константин Трендафилов и още куп ВИП гости.

Първото голямо светско парти за годината събра над 400 гости, а изненадата на вечерта поднесоха Дара Екимова и музикалното откритие Филипа Петева.

И понеже знаем, че красотата ще спаси света, тази година бяха раздадени и първите модни награди на Visages. Една от емблематичните носителки на титлата “Мис България” Габриела Василева, получи спeциалното отличие на Visages Model School, a надпреварата за най-добри модели спечелиха Мая Мирчева и Петър Стойчев. В онлайн битката за най-добър Influencer модел победителка се оказа Куини Алис, която има почти 22 хиляди последователи в Instagram.

Победителите получиха специални комплименти от Pulse Fitness, Dr. Derm, SilverPink и Christian of Romа и уникални статуетки от 3D bgprint.

По време на партито беше представено и най-новото иновативно устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн – glo. В специално изградения декор с емблематичния светещ кръг на glo пък позираха куп красавици и гости на събитието.

Гостите на ексклузивното парти си казаха “Наздраве” с чаша Тullamore D.E.W. Тройният бленд на бранда определено си заслужава да се опита, най-малкото заради фактa, че е второто по продажби в света ирландско уиски.

И понеже Visages винаги са държали да са от страната на по-добрата половина, за вината по времена на партито се бяха погрижили от Better half.

Снимки: Емил Колев

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *