Партньор на Проватон
 5-те най-добри секс пози за секс в банята

5-те най-добри секс пози за секс в банята

Сподели в

Сексът под душа може да бъде много възбуждащ

Със сигурност по филмите сте се нагледали на сцени, в които мъж и жена влизат в банята и започват да правят страхотен секс. Ако искате и вие да се впуснете в това ново преживяване, ще ви бъдем максимално полезни и ще ви посочим най-подходящите пози, които ще ви донесат разтърсваща наслада.

Орален секс

Топлата вода, която се стича по гърба ви и оралните ласки, с които ви дарява партньорът ви – какво по-хубаво от това? Оралният секс под душа е идеален за тези, които обикновено гледат на тази част от любовната игра с отвращение, пише jenata.blitz.bg. С водата можете да се измиете и да направите секса много по-приятен.

Единият от партньорите трябва да стои прав, а другият да коленичи. Жената трябва да разтвори краката си по-широко, за да улесни партньора си да стигне по-лесно до клитора и влагалището й.

Кучешката в изправено положение

Това е най-добрата поза, когато става въпрос за вагинален секс в банята. Тя е не само проста за изпълнение, но и дава възможност на мъжа да докосва половинката си. В тази поза той може да насапунисва тялото ви, което ще ви дари с още по-разтърсваща наслада.

Жената застава с гръб към партньора си, опира ръце в стената за по-голяма опора и разтваря краката си, за да може мъжът да проникне в нея отзад. За да заемете още по-удобна позиция, можете да се наклоните така, че дупето ви да се надигне. Така ще го улесните с проникването. Допълнителен бонус при тази поза е възбуждащата гледка на голите ви и мокри тела в огледалото.

Жената е върху мъжа

При тази поза водеща е жената. Тя контролира и ритъма, и дълбочината на проникването, а мъжът получава възможност да се възхищава на партньорката си, да гали гърдите или задните й части, или да стимулира клитора й.

За тази поза обаче ще ви е нужна вана. Мъжът сяда на ръба й, а след проникването жената го обяздва.

Поза лотос във ваната

Тази поза е много възбуждаща, но също като предишната може да се практикува само във вана. Топлата вода не само ще ви възбуди, но и ще направи усещанията много по-ярки. В поза лотос ще бъдете един срещу друг, което означава, че можете да гледате партньора си, да се целувате и галите в еднакъв ритъм.

Мъжът сяда във ваната и разтваря краката си. Жената сяда отгоре, на колената му. Може да сложи краката си до хълбоците му или да го обвие с тях. Или пък на рамената на партньора си. Последното изисква малко повече гъвкавост от жената и сили от страна на мъжа, но пък си заслужава.

В изправено положение

Тази поза е за всички любители на по-екстремния секс. Под душа тя може да е изключително еротична, но и много опасна за онези, които не са в добра форма.

Жената застава до стената, мъжът я повдига. Тя обхваща талията му с крака, а ръцете си обвива около врата му.

факти.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *