Партньор на Проватон
 Новият шеф на “Спартак” Варна обяви кога ще е готов стадионът

Новият шеф на “Спартак” Варна обяви кога ще е готов стадионът

Сподели в

Новият председател на Управителния съвет на Спартак (Варна) Борислав Георгиев обяви какво ще предприеме, за да развива клуба в правилната посока.

Бобъра разкри също защо се бави ремонтът на стадион “Спартак” и какви нови функции ще изпълнява досегашният спортно-технически директор Мартин Зафиров, пише sportal. “Времето сега е студено и не позволява строително-ремонтните дейности да се извършват в пълен обем. Най-вероятно стадионът няма да е готов до началото на март, каквито бяха очакванията и както ни се искаше.

При всички случаи обаче ще е готов по-късно напролет”, разкри Бобъра. Относно треньорския щаб: “Твърдо стоим зад Енгибар Енгибаров и той се ползва с нашата подкрепа и доверие. Ще направим всичко възможно да му осигурим напролет пълноценни условия за футбол – добра вътрешна организация и финансиране за третия ешелон. Надявам се да се случи.” Той коментира и селекцията на отбора: “По настояване на треньора ще бъдат привлечени по-качествени футболисти, с опит в професионалния футбол. Очакваме те да вдигнат нивото на отбора.”

По въпроса с издръжката на клуба: “Неприятно е, че в момента се самоиздържаме. Това е трудно, тъй като сме наясно, че във Втора лига разходите скачат с пъти и ни трябва сериозен бюджет. Водим преговори за генерален спонсор, за инвеститор, рекламодатели или помощни спонсори.

На този етап няма нищо конкректно, но аз смятам, че след като влезем във Втора лига и стадионът ни бъде обновен, интересът към нас ще по-голям и “Спартак” ще е примамлив и атрактивен за бизнеса. Убеден съм, че тепърва ще се случват хубавите неща в клуба.”
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *