Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 14 – 20 януари

Любовен хороскоп за 14 – 20 януари

Сподели в

Любовта е секси, очарователна и малко заблудена тази седмица. Като цяло, представителите на зодиакалните знаци имат всички предпоставки да се радват на положителните вибрации, е, с малки изключения. Комуникацията ще е в основата на взаимоотношенията. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица Венера ще бъде в перфектен ъгъл към Марс, който сега е във вашия знак. Имате невероятно излъчване, а най-хубавото е, че ще знаете как да се възползвате от вашата привлекателност. Ако сте обвързани, предстоят ви невероятни моменти с любимия човек. В случай, че търсите нова любов, има вероятност да срещнете човек, с когото да се свържете физически.

Телец

Сексуалната енергия на Телците също ще бъде в повече и те определено ще знаят как да я използват, за да осъществят своите интимни фантазии. Ще имате желание да разкриете чувствеността си пред половинката. Очаква ви любовна седмица.

Близнаци

Положителни вибрации в сектора на любовта очакват и представителите на зодия Близнаци. Те ще имат възможността и желанието да окажат подкрепа на половинката си в някакво начинание. Също така ще създадете обстановка край себе си, която да поддържа любовното настроение. Възползвайте се от моментите и бъдете щастливи.

Рак

Меркурий и Сатурн ще се свържат във вашия партньорски сектор. Обвързаните Раци ще проведат важен разговор с половинката си, след който няма да се чувстват особено развълнувани. Това не означава, че ще се случи нещо отрицателно. Дискусията ще ви накара да осъзнаете колко стабилни са взаимоотношенията ви. Поддържането на реалността и хармонията е единственият начин да се чувствате удовлетворени от връзката си.

 

Лъв

Когато става въпрос за романтично очарование, еротични фантазии и секси моменти, вие определено сте печеливши, уважаеми Лъвове. Седмицата няма да ви бъде никак скучна и ще прилича едновременно на риалити шоу, приказка и сапунена опера. Възможно е пред вас да изникнат взаимоотношения, които знаете, че не са подходящи, но да не може да им устоите. За някои от вас има вероятност да се откажат от взаимоотношения, точно когато нещата започват да се случват.

Дева

Представителите на зодия Дева може да се чувстват по-разочаровани, отколкото изпълнени с любов. Възможно е половинката ви да се разочарова по някакъв начин, а това да подейства по този начин и на вас. Дали той или тя не ви кара да се чувствате виновни, да се срамувате от нещо? Несъгласието с гледната точка на другия е едно, а манипулацията съвсем друго.

Везни

През тази седмица Везните ще трябва да говорят повече за това, което не им харесва във връзката. Възможно е да се почувствате неудовлетворени от факта, че партньорът не ви подкрепя достатъчно, че вие трябва да поемате всички задължения. Ако не вербализирате емоциите си, няма как да промените ситуацията. Също така може да имате и неоправдано чувство за вина по отношение на това дали се грижите достатъчно за половинката си. Приливът на негодувание само ще наруши връзката ви, затова го разрешете с комуникация.

Скорпион

Скорпионите ще успеят да постигнат хармония с половинката си. Периодът е подходящ за споделяне, себеизразяване, взимане на решения. Най-хубавото е, че няма да сте сами, а ще се радвате на подкрепата на половинката.

 

Стрелец

Планетата на любовта Венера, се движи през вашия знак, като ви прави неустоими за представителите на противоположния пол. Освен това ще се срещне с Марс и нещата в любовта ще станат още по-горещи. Сега Марс се движи през вашия сектор на романтиката, а когато планетата на любовта се присъедини към него, за вас остава пълното удовлетворение в любовта.

Козирог

Козирозите ще бъдат изключително решителни и няма да се страхуват да говорят. За съжаление това може да бъде прието от вашия партньор като контрол, заплаха, неоснователно поведение. Не забравяйте, че вашите думи имат значително въздействие върху другите, дори когато мислите че не е така. Още повече защото трябва да имате предвид, че не може да върнете казаното назад. Бъдете внимателни.

Водолей

Тайните свързани с любовта излизат на светло и вие ще бъдете облекчени от това. Такава тайна може да дойде от вас или от половинката ви. Така или иначе, това е нещо, за което сте знаели, че се случва и е било време да се изговори. Щом веднъж темата се повдигне, ще можете „да излекувате стари рани“ с партньора.

Риби

Рибите ще потърсят съвет от приятел. Знайте, че той може да не добави сладост към това, което ви вълнува в любовта, защото истината отстрани изглежда различно. Но може би точно сега имате нужда от това.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *