Партньор на Проватон
 Гери-Никол разкри дали има приятел и кой е бил най-трудния момент в живота й

Гери-Никол разкри дали има приятел и кой е бил най-трудния момент в живота й

Сподели в

“Разкрих една нова страна от себе си с парчето “Устни”. Тя е по-различна и баладична. Любовта не е като вчера. Имал си момент с един човек, а после нещата се променят. Когато имаш ценни моменти, трябва да ги запечаташ и да продължиш.” това каза Гери-Никол в “Събуди се” по Нова тв.

По повод спекулациите, че е във връзка с рапъра Мариан, по-известен като Капо Верде, тя разкри, че двамата са добри приятели.

“С Мариан сме много добри приятели. Не прекрачваме тази граница. Не сме гаджета, както пише по медиите. Нямам приятел. В момента предпочитам да се развивам като самосиндикален артист. Чувствам се добре и съм щастлива, но не заради мъж”, разкри красивата певица.

Тя сподели и за увлечението си по кикбокса.

“Бих нокаутирала някого. Запалена съм по бокса. Ако някой прекрачи границите ми, просто ще му се усмихна. Вече 2-3 години тренирам бокс. Треньора ми даже иска да ме пуска на състезания”, сподели Гери, но твърдо отрича някога това да се случи.

Певицата разкри с огорчение, че много хора в живота й са я предавали: “Предавали са ме много хора и съм благодарна, че така ми се нареждат нещата. Лошите неща, които ми се дават, ги превръщам в положителни. Най-трудно е да започнеш и да се задържиш. Много е лесно с първите песни всичко да е окей. Смятам, че засега успявам да запазя позицията си.”

Гери-Никол съобщи и голямата новина, че ще участва в нова филмова продукция и в момента е в процес на преговори за нея.
Blitz.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *