Партньор на Проватон
 Събират в книга послания на спортисти за Варна

Събират в книга послания на спортисти за Варна

Сподели в

В специална книга ще бъдат събирани пожелания за Варна по случай титлата Европейски град на спорта 2019. Известни спортисти ще могат да се разписват и върху флага, който морската столица получи от Брюксел.

Старт на инициативата даде най-успешният български футболист – Христо Стоичков, който написа: „Успех през 2019!”, съобщиха от дирекция “Спорт”. “Очаква се през този месец да се включат Илиан Илиев, Йордан Йовчев, братята Калоян и Деян Иванов, Георги Глушков, които ще подарят и свои екипи, трофеи и медали на Музея на спорта в Юнашкия салон”, обясни Кристиян Димитров, директор на дирекция “Спорт”.

Варна получи приза Европейски град на спорта за 2019 г. на официална церемония в Европейския парламент в края на миналата година от Жан Франческо Лупатели – президент на Федерацията на европейските столици и градове на спорта – (ACES), и Тибор Наврачич – еврокомисар по образование, култура, младежта и спорта. През новата година предстои да бъде реализирана богата програма с над 200 спортни събития.
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *