Партньор на Проватон
 НАДЯЖДАНЕ С БУРГЕРИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ВАРНА

НАДЯЖДАНЕ С БУРГЕРИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ВАРНА

Сподели в

След обичайното преяждане със сърми, питки и всичко традиционно по празниците, идва време да се върнем към ежедневието.

Екипът на Cherry Food with Mood обаче не е на това мнение. Още в първите дни от новата година шеф Рахнев, ще сюрпризира варненци с ярка палитра от бургери – Балкански, Руски, Кубински, Азиатски и други, ще изненадват гостите на Cherry с иновативни рецепти и уникален по рода си сет на сервиране.

В чест на новото бургер меню екипът на заведението е подготвил и няколко закачливи евента за всички ентусиасти. Още на 9 януари, ще се състои първата бургер вечеринка за запознанство с новите предложения, като домакините ще сервират всеки втори бургер безплатно и така кой – колкото може !

На 17 януари и 24 януари пък новите бургери ще вървят ръка за ръка с голям наливен Хайнекен. За настроението Ви, ще се погрижи Иво Донев с live Performance.

Кулминацията ще бъде на 31 януари, когато всички фенове на бургерите се събират за нещо атрактивно и безпрецедентно за Варна, а имено – надяждане с бургери ! За целта участниците ще имат на разположение 10 минути, за да покажат на какво са способни ! Водещ на събитието, ще е небезизвестният DJ Bugsy, а в наградния фонд са включени много и различни изненади – домашен барбекю сет, 5 литров кег бира, билети за театрални постановки, ваучери на различна стойност и други.

Желаещите могат да заявят предварително своето участие във Фейсбук страницата на Cherry Food with Mood или на тел 0889759864.

И нека Бургер – Януари донесе много радост на Вас и Вашите семейства и приятели !

Адрес: ул. Димитър Икономов 36

Будна Варна

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *