Партньор на Проватон
 Ким Кардашиян очаква четвърто дете?

Ким Кардашиян очаква четвърто дете?

Сподели в

Една от звездните клюки в началото на 2019-а гласи, че риалити звездата Ким Кардашиян и любимият ѝ мъж Кание Уест са в очакване на четвърто дете.

Двамата обаче все още не са потвърдили официално щастливата вест.  Очаква се бебето им да се появи на бял свят през май.

Мълвата гласи още, че двойката отново е използвала сурогатна майка. Третото им дете –  малката Чикаго, също бе износена от сурогатна майка. Популярното семейство има още две деца, които са родени от самата Ким – син Сейнт и дъщеря Норт.

След първите две раждания Ким решила да прибегне до сурогатно майчинство поради здравословни проблеми. Брюнетката имала големи изпитания по време на износването на Сейнт и Норт, които за малко да доведат до животоспасяваща намеса.

Неотдавна Кардашиян сподели пред ELLE, че се чувства щастлива в семейния си живот. “Моят дом и сърцето ми се чувстват пълноценни точно в този момент”. Тя не даде заявка, че се подготвя за нов член в семейството. Сега мнозина очакват риалити звездата да обяви, че очаква четвърто дете.
woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *