Партньор на Проватон
 Празнични секс пози и ролеви игри за празничната нощ

Празнични секс пози и ролеви игри за празничната нощ

Сподели в

Празничната нощ е изпълнена с емоции, които ще оставят завинаги спомени в нас. Вечерта ви може да бъде наистина незабравима, ако помислите добре за всеки един детайл, включително и времето, което ще прекарате в интимна обстановка с любимия човек. Ако искате тази година да ви се случи нещо по-различно в спалнята, вижте няколко празнични секс пози и ролеви игри.

Секс поза захарна близалка

Това е една чудесна празнична поза, с която може да разнообразите любовната игра и оралните ласки. Вие или партньорът ви сте изправени, докато другият кляка в краката на половинката си и стимулира интимните му части. Любовна игра, в която може да участват пръстите, устните, секс играчка и разбира се захарна близалка, но бъдете внимателни как ще я използвате.

Секс поза Jingle Balls

Създайте подходяща романтична атмосфера. Ако ви допада приглушената светлина, останете само на лампичките от елхата или ароматни свещи. Нека партньорът ви се настани удобно на диван или фотьойл. Вие седнете в скута му с гръб или с лице към него (бихте могли да редувате). В тази поза вие контролирате темпото. Близостта ви с любимия ще направи момента специален, но не забравяйте по време на половия акт да го докосвате навсякъде.

Секс поза палавите елфи

Не забравяйте, че сексът е забавление и фантазия. Защо в празничната нощ да не влезете в образа на два палави елфа, които са решили да се позабавляват? За тази поза легнете на една страна, а партньорът ви трябва да е зад вас. Може да застанете като две лъжички или той да се изправи леко, заставайки на коленете си. Не на последно място може да включите в акта и секс играчка.

Секс поза елен

Тя напомня за кучешката поза, но разликата е, че мъжът обгръща с тялото си повече партньорката си, която може да постави под коремчето си 2-3 меки и удобни възглавници за повече комфорт. За да бъде завършен образът на елен може тя да си постави диадема наподобяваща еленски рога, а партньорът ѝ празнична шапка в червено и бяло.

Ето и няколко идеи за секс ролеви игри за празничната нощ.

На Снежанка ѝ е скучно – Самотна в празничната нощ, тя открива внезапно кутия с лакомства, които, оказва се, има с кого да сподели. Не забравяйте, че сметаната, сладоледът и пухкавият крем от кексчетата са идеални за вашата любовна игра.

Празничен подарък – Помислете дали има нещо в интимен план, което не сте пробвали с партньора си, но сте обсъждали. Може би секс белезници, завързани очи, със секс играчка и т. н. Нека единият от вас влезе в образа на белобрадия старец и донесе подаръка изненада.

Закъснелият куриер – Какво е празнична нощ без шампанско? Вашият куриер се бави с доставката, а когато се появява, вие не пристъпвате веднага към отваряне на бутилката. Може би трябва да проверите как той би се справил с изхвърлянето на тапата. Една секс ролева игра за орална стимулация на партньора ви. След това идва ред за наздравици.

Арестувани в празничната нощ – Тя е палава в ефирна червена рокличка и нарушава обществения ред. Време е да бъде арестувана и разпитана. Тази ролева игра ви позволява да бъдете малко по-груби или пък не. Както ви харесва.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *