Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 31 декември 2018 – 6 януари 2019

Любовен хороскоп за 31 декември 2018 – 6 януари 2019

Сподели в

Първата седмица на новата година ще бъде интересна и вълнуваща по отношение на любовта. Емоции, но и напрежение, очакват 12-те зодиакални знака. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашият владетел – Марс, влиза в знака ви в понеделник. Това означава, че ще се „събудите“, уважаеми Овни. Ако сте били в любовен застой, това ще се промени. Ще се отървете от всичко, което ви пречи и ще се почувствате по-живи, с желание за повече любов.

Телец

Вълнуваща седмица в любовен план очаква и представителите на зодия Телец. Ако някой е привлякъл вниманието ви, може би няма да разкриете изцяло емоциите си към този човек, защото все още не сте сигурни какво изпитва той към вас. В случай, че вече се срещате с някого, определено ще сте на една и съща любовна вълна. Обвързаните Телци ще се радват на повече хармония.

Близнаци

Необвързаните Близнаци имат добри шансове за създаването на нова връзка. Възможно е да изпитате влечение към ваш приятел. Но не бързайте, емоциите за една нощ може да не доведат до нещо дълготрайно. Химията между вас ще се усеща много силно.

Рак

В първата седмица на новата година ви очакват промени, които ще се дължат на слънчевото затъмнение, което се случва във вашия сектор на отношенията. Сатурн, планетата на дисциплината и ангажираността, ще бъде тясно свързана с това затъмнение, което предполага, че каквото и да се случва между вас и партньора ви, то ще е с дългосрочни последици. Може да започнете да изграждате нещо ново, по-сериозен ангажимент.

 

Лъв

Лъвовете ще бъдат готови на всичко, когато става въпрос за любов. Във връзката ви ще има повече забавление, което ще разсее рутината между вас и половинката ви. Той/тя може да ви сподели някаква идея свързана с личностното му/ѝ развитие, което вие ще подкрепите.

Дева

Готови ли сте за нова връзка? Е, дори и да не сте напълно готови, любовта ще кацне на рамото ви, благодарение на слънчевото затъмнение, което ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката. Не се страхувайте от любовта. Приемете тази покана от Вселената да обичате отново.

Везни

Любовният ви живот няма да е скучен, но също така няма и да е стабилен. Марс ще се премести във вашия партньорски сектор. Ако има конфликт между вас и партньора ви, тогава е много вероятно нещата да се усложнят, дори връзката ви да се разпадне. Така или иначе ще се фокусирате повече върху чувството за свобода, отколкото върху разпада на взаимоотношенията ви.

Скорпион

Комуникацията свързана с любовта ще бъде основна тази седмица. Ще може да изразявате по най-романтичния начин емоциите си. Ще усетите как с любимия човек може да направите много заедно и да бъдете щастливи.

 

Стрелец

Фойерверки и светлини! Такъв ще бъде любовният живот на Стрелците. Марс ще влезе в романтичния ви сектор за първи път от почти две години. Оставайки там до 14 февруари, вие ще бъдете в необикновена фаза на топлина и страст, а физическите ви потребности ще бъдат задоволени. Но не са изключени конфликти. Опитайте се да ги разрешите с мирен тон.

Козирог

Ако се намирате във връзка, през следващите дни ще бъдете изправени пред кръстопът. Ще бъдете готови да поемете в нова посока, да поемете нови отговорности. Най-важното е, че ще искате да бъдете водещ на съдбата си. Това чувство на отговорност към себе си е от жизненоважно значение, защото ще ви помогне да създадете здрава връзка, която ще ви донесе много „подаръци“.

Водолей

Водолеите ще почувстват леки притеснения относно връзката си и отговорностите, които тя носи. Може би не сте очаквали такъв ангажимент. За щастие вие сте повече от способни да се справите.

Риби

Обвързаните Риби ще започнат да създават нещо ново заедно с половинката си. Ще имате обща цел или стремеж да постигнете нещо определено. Ако сте от тези, които търсят нова любов, първите дни на новата година няма да ви предложат нищо интересно.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *