Партньор на Проватон
 Той е приятел с бившата си? Ето какво трябва да знаете

Той е приятел с бившата си? Ето какво трябва да знаете

Сподели в

Всяка нова любовна връзка започва по различен начин. В някои бившата половинка все още я има, но като приятел на партньора ни. Новина, която трудно се приема, мисъл, която трудно се преглъща. Какво трябва да знаете, ако той поддържа приятелски взаимоотношение с бившата си?

Тя е само заплаха, ако я възприемате по този начин

Независимо от начина, по който очертавате ситуацията в мислите си, ако непрекъснато си казвате, че той ще ви остави заради нея, въпреки че има нулеви знаци, които да ви накарат да мислите така, то връзката за вас ще се превърне в агония.

Но ако се опитате да я приемете просто като друг приятел, с когото партньорът ви има взаимоотношения, това ще ви накара да се чувствате много по-малко стресирани.

Ще ви отнеме малко време, за да свикнете с нея

Няма да ви бъде лесно да свикнете с мисълта, че той поддържа приятелски взаимоотношения с бившата си. Ето защо, когато той ви разказва неща от миналото им, слушайте тези истории, опознайте я чрез тях. Колкото повече знаете за нея, толкова по-малко тя ще изглежда като заплаха за любовта ви. Колкото повече доверие има във връзката ви, толкова по-лесно ще бъде да я приемете като познат, приятел.

В началото снимките от миналото с нея, коментарите ѝ в социалните мрежи ще бъдат повод за разговори с партньора и то невинаги с приятен тон.

Доверете му се

Това не е толкова лесно, особено когато в историята ви има намесена бивша. В онези разговори за нея със сигурност ще потърсите отговори и на въпроса дали все още изпитва емоции към нея, дали се колебае във връзката си с вас. Чуйте какво ще ви отговори и ако това, което ви каже е, че иска само вас, опитайте да му се доверите.

Изграждането на доверие в една връзка е дълъг и сложен процес. Не се страхувайте да зададете въпроси за тях, за миналото им, като това кога са се разделили, колко често се чуват, виждат. Ако започнете да поставяте под въпрос всичко, което ви казва, да се съмнявате в истинността на думите му, как ще продължите да бъдете заедно? Дайте му шанс да се докаже.

Вярвайте във връзката си

Това е едно от най-важните условия за щастлива връзка. Започнахте тези взаимоотношения, защото искахте да бъдете с него, нали? Не позволявайте на нещо толкова малко като неговата бивша да отнеме щастието ви.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *