Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 24 – 30 декември

Любовен хороскоп за 24 – 30 декември

Сподели в

Меркурий и Нептун се „разделят“ тази седмица, което ще повлияе на комуникацията с половинката. Ще предпочетем да чуем болезнената истина, отколкото да живеем в заблуда. Някои представители на зодиака ще могат да споделят с лекота чувствата си. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Въпреки празничното настроение, любовният живот на Овните може и да не върви особено гладко. Интензивност, прилив на емоции, вълнения… Всичко това ви кара да не гледате реално на нещата. Получавате ли наистина това, което заслужавате в любовен план? Не се залъгвайте. Любовта трябва да е истинска.

Телец

Любовта ви към някого е толкова интензивна, че нищо друго не изглежда да има значение в този момент. С изключение на това, че животът продължава да се движи и имате други отговорности, на които трябва да обърнете внимание. Тази седмица е напълно възможно да изпуснете какво се случва около вас заради любов. Телци, любовта е прекрасна, но обърнете внимание на живота като цяло.

Близнаци

Възможно е половинката да ви накара да се почувствате разочаровани. Ще искате да обсъдите важни въпроси свързани с работата ви. Много е вероятно любимият човек да не ви окаже така очакваната подкрепа. Не позволявайте на никого да подценява емоциите и нуждите ви, дори и на половинката ви.

Рак

Необвързаните Раци имат шанс за ново и интересно запознанство. Любовта може да се окаже и в приятелския им кръг, затова е добре да се оглеждат. Тези, които имат вече половинка до себе си ще се отдадат на много приятни мигове с любимия човек и семейството. Очакват ви прекрасни мигове, насладете им се!

Лъв

Лъвовете и техните партньори определено ще са настроени на любовна вълна и няма да спират да си изпращат интимни послания. Но ако отскоро сте във взаимоотношения с някого, това не е най-подходящият момент да говорите за секс. Възможно е да настъпи объркване и разочарование.

Дева

Чувствата ви ще бъдат толкова интензивни през празничната седмица, че ще сте готови да ги извадите от дълбините на душата си и да ги споделите с любимия човек. Ще сте готови да му доверите лични неща, тайни. Възможността ви да бъдете по-чувствени, ще направи периода много приятен и вълнуващ. Насладете се на хубавите моменти.

Везни

Везните ще имат възможността да проведат важен разговор с по-възрастен роднина. Неговата мъдрост, личен опит, ще им помогне да вземат решение относно това как да продължат в любовен план. Съветите, които ще ви даде може да се окажат полезни.

Скорпион

Празничната седмица няма да мине без кавги за Скорпионите. Разногласията с любимия човек може да възникнат от негова лъжа, от финансови проблеми. В какво се съмнявате, Скорпиони? Може би е добре да преосмислите любовния си живот.

Стрелец

Има много да казвате тази седмица, но трябва да сте внимателни с думите, посланията ви да бъдат съвсем ясни. Ако има нещо, което искате да обсъдите с партньора си, не говорете с недомлъвки. Бъдете честни, това е най-добрата политика. Но най-напред бъдете честни спрямо себе си и своите нужди.

Козирог

Най-добрият съвет, който можете да чуете за любовта е, че може би е време да спрете да преследвате илюзии. Изглежда че живеете в миналото или се намирате в застояла ситуация, която очевидно не ви носи удовлетворение. Позволете си да бъдете щастливи, Козирози. Вие заслужавате повече, затова не стойте пред затворени врати.

Водолей

В празничната седмица няма да липсват разочарования, които може да дойдат от приятелския ви кръг. Ето защо е добре да се изолирате с любимия човек. Не се доверявайте на клюки, слухове, ако имате съмнения, споделете ги с него.

Риби

Имате два избора тази седмица, уважаеми Риби – да замълчите или да започнете да задавате въпроси и това да отвори кутията на Пандора. Вие сте вечните идеалисти на зодиака и винаги искате да видите най-доброто в другите. Ще си зададете много въпроси относно това какво заслужавате в любовен план и каква цена плащате за него.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *