Партньор на Проватон
 Клуб за народни танци проведе благотворителен концерт във Варна

Клуб за народни танци проведе благотворителен концерт във Варна

Сподели в

Целта е да се съберат средства за купуване на автомобил за нуждите на неонатологията в АГ болницата

 

На 22.12.2018 г. в навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово клуб за народни танци „Моряците“ проведе благотворителен концерт „Заедно за най-малките“ за събиране на средства за закупуване на автомобил за нуждите на неонатологично отделение към СБАГАЛ „Проф. д-р Д. Стаматов“ – Варна.

 

СБАГАЛ – Варна, е втората по големина специализирана болница по акушерство и гинекология в страната, и единствената в Североизточна България. Отделението по неонатология е с III ниво на компетентност и обслужва пациенти както от Варна, така и от целия Североизточен регион.

 

Представителят на АГ болница Силвия Димова благодари на дарителите с думите „От името на проф. д-р Емил Ковачев и целия екип на АГ болница изказвам огромната ни благодарност на танцов клуб „Моряците“ и специално на г-жа Силвия Матева, че за поредна година станахте част от нашата кауза, за грижата за най-малките, но и най-борбени пациенти.

 

Искрено благодарим на всички дарители, помогнали на кампанията, вярваме, че добротата, човечността и хуманността са живи в сърцата ни, и когато ние българите сме единни, правим велики дела!“

 

Черно море

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *