Партньор на Проватон
 Кендъл Дженър е най-високоплатеният модел през 2018 г., според “Форбс”

Кендъл Дженър е най-високоплатеният модел през 2018 г., според “Форбс”

Сподели в

Кендъл Дженър е най-високоплатеният модел през 2018 г., според годишната класация на сп. “Форбс”, съобщи Контактмюзик.

Двадесет и три годишната дъщеря на Крис Дженър и Кейтлин Дженър, известна по-рано като Брус Дженър, бе коронясана като най-високоплатения модел през 2018 г., след като заработила 22,5 милиона долара през 12-те месеца преди юни т.г. Списанието уточнява, че значимите доходи на Кендъл Дженър са свързани с договорите ѝ с големи брандове, като “Есте Лаудер”, “Адидас” и “Калвин Клайн”.

На второ място е русата красавица Карли Клос, която е спечелла 13 милиона долара благодарение на партньорството си със “Сваровски”, “Адидас” и “Ауей”.

Третото място поделят Криси Тийгън и Роузи Хънтингтън-Уайтли, които са спечелили по 11,5 милиона долара. Доходите на Тийгън са свързани с ангажирането ѝ със създаване на линия готварски съдове и с пускането на втората ѝ готварска книга, а тези на Хънтингтън-Уайтли – с пускането на нейно собствена линия бельо, гримове и парфюми в партньорство с “Маркс енд Спенсър”.

Петото място поделят Кара Делевин и Жизел Бюндхен, които са спечелили по 10 милиона долара. Доходите на Делевин са свързани с договорите ѝ с “Дъглас козметикс”, “Римел”, “Таг Хойер и “Диор бюти”, а тези на Бюндхен – с участието ѝ в реклами за “Стюарт Вайцман” и бразилски брандове, като “Вивара”, както и с публикуването на книгата ѝ “Уроци”.

На седмо място е Джиджи Хадид – 9,5 милиона долара, следвана от Бела Хадид и Джоан Смолс с 8,5 милиона долара, а на десето място е Даутцен Крус – 8 милиона долара.

Новини.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *