Партньор на Проватон
 Следвайте тези трикове и всеки път ще стигате до оргазъм

Следвайте тези трикове и всеки път ще стигате до оргазъм

Сподели в

Не е тайна, че много малко дами получават оргазъм от обикновено полово сношение, а други изобщо и не го достигат. Повечето жени вярват във върховното удоволствие, предизвикано единствено от стимулацията на клитора. Но възможно ли е наистина да изпитаме вагинален оргазъм? Или мъжете винаги ще бъдат малко по-облагодетелствани в секса от нас?

Много експерти в медицината твърдят, че е почти невъзможно една жена да достигне върховно удоволствие, без да докосва клитора си, единствено от досега на влагалището с мъжкия член. Те припомнят, че в тази част от половите ни органи няма нервни окончания, а приятните усещания от секса са благодарение на нервите, разположени точно под клитора.

Вагиналните оргазми предимно са мускулни контракции, докато клиторните се дължат на 8000 нервни окончания.

Сексологът д-р Сюзан Кей твърди, че за да достигате вагинален оргазъм всеки път, е необходимо да тренирате мускулите, разположени във влагалището. Ако го правите често, то вероятността да получите така желаните контракции, нараства значително. Тя препоръчва и използването на секс играчки.

Друг ценен съвет за вагинален оргазъм от сексолога е практикуването на кучешката поза, защото тя осигурява необходимия ъгъл за достигане на върховно усещане.

Пътят към оргазма може да бъде скъсен и ако просто се качите отгоре. Така можете да контролирате целия процес – темпото, интензивността, дълбочината и ъгъла на проникване…

Според д-р Сюзан Кей позите, в които е по-малко вероятно да получите оргазъм, са 69, в изправено положение и с твърде разтворени крака.
Успех, момичета – оргазмът е по-близо!
woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *