Партньор на Проватон
 Готвят Дупката за Експоцентър?

Готвят Дупката за Експоцентър?

Сподели в

Има проект за създаване на модерен експоцентър за изложения на мястото на т.нар. “Дупка”, съобщи за “Нова Варна” варненският областен управител Стоян Пасев Проект за създаването на супермодерен експоцентър на мястото на т.нар “Дупка” се обсъжда в момента.

Имотът бивша собственост на пловдивския бизнесмен Георги Гергов и настояща на Община Варна е единият от вариантите за терен на експоцентъра. Другият остава зоната около Пристанището.

Това съобщи за “Нова Варна” варненският областен управител Стоян Пасев. По думите му идеята може за изграждането на супермодерното съоръжение, по подобие на действащи такива в София и Пловдив може да бъде финансирана с европари.

Трите декара площ на бившата Дупка са напълно достатъчни да се направи супермодерен двуетажен експоцентър, категоричен бе той. Има вече три готови идейни проекта, съобщи още Пасев. Според прогнозите движение по проекта ще има до края на идната година.

Припомняме ви, че преди дни Общината плати 43 млн. лв. на пловдивския бизнесмен Георги Гергов за тъй наречената “Дупка” в центъра на Варна.
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *