Партньор на Проватон
 Във “Владиславово” раздадоха над 300 пакета с продукти на нуждаещи се

Във “Владиславово” раздадоха над 300 пакета с продукти на нуждаещи се

Сподели в

Над 300 коледни пакета с продукти от първа необходимост бяха осигурени за нуждаещите се във варненския район “Владислав Варненчик”. Инициативата се осъществява за поредна година със съдействието на кмета на Владиславово и ръководител на районната организация на ГЕРБ Николай Костадинов и общинските съветници Марица Гърдева и Николай Георгиев.

Всеки коледен пакет съдържа захар, сол, боб, ориз, леща, макарони, олио, оцет, сокове, почистващи препарати и други продукти от първа необходимост.

“Навръх Игнажден, когато според традициите започват коледните празници, подаваме ръка на социално слаби, пенсионери, хора с увреждания, ученици от семейства в неравностойно положение”, коментира Николай Костадинов. “Коледни пакети са осигурени и за двата пенсионерски клуба във Владиславово, както и за Кризисния център за жертви на насилие и трафик на хора, който е на територията на района”, допълни кметът.

Към пожеланията му за здраве и благополучие се присъединиха и общинските съветници. “Нека светлите християнски празници изпълнят домовете и сърцата Ви с топлина и радост! Нека Новата 2019 година бъде щедра и мирна за всички”, пожела Марица Гърдева, председател на групата на ГЕРБ в Общинския съвет.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *