Партньор на Проватон
 Цеци Красимирова сгодена

Цеци Красимирова сгодена

Сподели в

В 18. 24 ч. в деня на годишнината от смъртта на бившия й приятел Косьо Самоковеца, който беше застрелян преди 15 години в Амстердам, Цеци Красимирова, която тогава беше ранена в главата, е написала във фейсбук профила си: “Днес е моят ден… Моят Специален ден… Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея… Моят втори рожден ден… Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там… на онова място… в Амстердам… Бях млада, наистина много млада и незнаеща, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент… Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес“.

Два часа по-късно, в 21.25 ч. Цеци публикува снимка на ръката си с годежен пръстен, хваната от мъжка ръка с откровението: “Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е само мой и го живея така, както Аз намирам за истински и правилно!“

Вчера сайтът за бизнес и финансови новини MenaFN обяви, че Майкъл Струмейтис ще се жени за българската супермоделка Цеци Красимирова. Майкъл е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Връзката им с Цеци започва преди около десет години в България със запознанство в ресторант в подножието на планината, продължава в романтична връзка, в която в началото ползват преводач, защото нито Цеци знае достатъчно английски, нито Струмейтис говори български. Двамата живеят заедно в Браселона за определен период. Според сайта под влиянието на Цеци Струмейтис преживява пълна физическа и ментална промяна. Една от първите стъпки към нея е, че започва да се храни здравословно.

Ето какво сподели Цеци преди 15 години ексклузивно пред EVA: eva.bg/article/1109-Tsetsi-Krasimirova

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *