Партньор на Проватон
 Кои са най-горещите точки при жените?

Кои са най-горещите точки при жените?

Сподели в

Не само интимните части могат да носят сексуална наслада, вижте кои са другите ерогенни зони при жените

Има някои части от женското тяло, които подлудяват мъжете. Обикновено гърдите са онова, което възбужда представителите на силния пол. От друга страна жените се побъркват, ако ги докосват на определени места.

Има доста ерогенни зони за жените, които все още остават непознати за мъжете. Стимулирайки ги, двамата могат да си доставят взаимно удоволствие. Ако искате да подобрите преживяванията в леглото, ето кои са най-чувствителните ерогенни зони на жените, според сексолози:

Ушите

По месестата част на ухото има множество нервни окончания, затова много мъже обичат да галят нежно жените зад ухото. Друго нещо, което ги стимулира, са целувките или леко хапане по ушите. Разбира се, не бива да се прекалява с последното, защото рискувате да отблъснете жената.

Шията

Галенето на шията е трик на доста представители на силния пол. Започнете да целувате нежната кожа зад ухото и слизайте надолу, може да прокарате и език.

Гърдите

Зърната на гърдите са свръхчувствителни. Мъжете може да ги галят нежно с ръка, да ги целуват, смучат или хапят в рамките на нормалното. Това определено възбужда жените и увеличава ендорфините в тялото.

Вътрешната част на бедрата

Галенето на тази част от краката в комбинация с целувки, леко гъделичкане или орална стимулация ще помогнат на жената да стигне по-лесно до оргазъм, пише tialoto.bg. Някои жени настръхват само от целувки или галене под сгъвката на коляното.

Гърбът

Има две места по тази част на тялото, към които може да се ориентирате – падинката на кръста и тази между лопатките. Леки масажни движения, целувки и дори докосване с пениса, ще възбудят допълнително вашата половинка.

Задните части

Има жени, които обожават да ги пляскат по дупето. По него няма кой знае колко нервни окончания, но самото докосване възбужда доста дами.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *