Партньор на Проватон
 Обещавам, че ще бъда най-добрият ти приятел

Обещавам, че ще бъда най-добрият ти приятел

Сподели в

Много други преди мен може би са ти обещавали, че ще те обичат вечно? Че ще бъдат твоята любима, твоята тръпка, твоята страст…

Аз няма да ти обещавам много, само едно – ще бъда твоят най-добър приятел!

Защото любовта е красива, любовта е велика, но приятелството е специално. Ако е истинско, то е за цял живот!

Затова аз ще бъда твой приятел. Ще се опитам да те разбирам, дори и да правиш нещата съвсем различно от мен. Винаги ще имаш моето рамо, моята подкрепа, моята ръка.

Ще те вдигам, когато падаш и ще продължаваме да се борим… заедно! Защото ще бъдем най-добри приятели.

Вечер ще слушам внимателно как е минал денят ти. Ще се смея на шегите ти, които така и не разбрах до днес. Но ще го правя от сърце, защото няма нищо по-хубаво от това да се смеем заедно.

Ще подкрепям мечтите ти, колкото и абсурдни да са някои. Ще си вземем домашен любимец, на който ще се радваме заедно и ще отидем до Луната – щом това е твоята мечта.

Любов моя, обещавам ти, че ще бъда твоя най-добър приятел. Дори един ден, когато страстта между нас не е така силна и ежедневието ни е обгърнало, ние пак ще сме щастливи. Защото щом погледнем в очите си, ще усетим разбиране и подкрепа, ще почувстваме спокойствието…

Дори някой ден, ако имаш нужда от това да останеш малко сам, аз ще те разбера, защото приятелят винаги разбира. Приятелят дава свобода, но знае, че душите винаги са свързани и сърцата винаги туптят едно за друго.

Ще бъда твоят най-добър приятел, любов моя, и знам, че така любовта ни ще бъде вечна!

източник: iwoman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *