Партньор на Проватон
 Нова промяна в движението по бул. “Левски” заради ремонтите

Нова промяна в движението по бул. “Левски” заради ремонтите

Сподели в

Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи при кръстовището на бул. “Васил Левски“ с ул. “Прилеп“ се предвижда пълно затваряне на ул. “Прилеп“ в зоната на кръстовището с бул. “Васил Левски“, съобщиха от дирекция “Инженерна инфраструктура и благоустрояване“. Временната организация на движение ще бъде въведена на 10 декември (понеделник) и ще продължи до приключване на строително-монтажните дейности. Ще бъде извършен пробив на ул. “Кестен“ към бул. “Цар Освободител“, така ще ще бъде осигурен обходен маршрут за бул. “Цар Освободител“.  Движещите се по бул. “Васил Левски“ от базар “Левски“ в посока ХЕИ и бул. “Христо Смирненски“, ще бъдат отклонени по ул. “Роза“ и ул. “Брегалница“. За връзка с бул. “Цар Освободител“ обходът ще се осъществява по ул. “Отец Паисий.“

От понеделник се въвеждат и маршрутни промени за автобусни линии №10, 12 и 23, в участъка на ул. “Прилеп“ – от кръстовището с бул. “Левски“, обявиха от “Градски транспорт“. От жп гарата и Аспарухово, след спирки “Янко Михайлов“ и “Проектантска“, автобусите ще се движат по бул. “Цар Освободител“. На кръстовището с бул. “Хр. Смирненски“ ще завиват надясно и ще се включват по утвърдените маршрути. Няма да се обслужва спирка “ВиК“, ще се обслужват спирки “Струга“ и “Победа“.

Автобусна линия 12 от “Бриз“ в посока “Аспарухово“, след спирка “Военна болница“, ще завива наляво по ул. “Подвис“ и ще обслужа спирки “Зеленика“, “Спартак“, след което ще се включва по маршрута си. За периода на ремонтните дейности по линията няма да се обслужват спирки “Подвис“, “Вятърна мелница“, “ВиК“.

 

варна24

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *