Партньор на Проватон
 Техническия университет награди студенти отличници (СНИМКИ)

Техническия университет награди студенти отличници (СНИМКИ)

Сподели в

Новият ректор на университета проф. Розалина Димова награди лично най-добрите възпитаници през учебната година

На 5-ти декември (сряда) от 10 часа в зала 114 в Машинно-технологичния факултет се проведе награждаването на студенти с отличен успех и постижения на национални олимпиади, конкурси и състезания в различни области на науката, изкуството, бизнеса, спорта, социални проекти, благотворителни инициативи и др.

Това тържество традиционно се състои всяка година в навечерието на 8 декември. Новоназначеният ректор на висшето учебно заведение проф. Розалина Димова връчи поименна грамота на всеки от младежите. Над 100 са студентите с отлично представяне в изброените области. Пълните отличници от 2017/18 година, които ще получат максимален размер на стипендията за успех, са 51 бакалаври и магистри.

Специални гости днес и на студентския празник бяха петима чуждестранни студенти, които в момента са на обмен по програма “Еразъм+” и нашите 10 първокурсници в ТУ – Варна, приети тази година по Постановление № 103 на МС за осъществяване на образователна дейност сред българите в чужбина. Двама са от Молдова, а останалите – от Украйна.

снимки Мердин Берберов ,Нова Варна
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *