Партньор на Проватон
 Тайната на успеха се крие в хората, с които общуваме

Тайната на успеха се крие в хората, с които общуваме

Сподели в

Успехът и богатството определено са сред целите на мнозина, но пътищата към постигането им невинаги са много ясни. Има някои истини, споделени от успешните хора, които могат да са от полза за осъществяването на мечтите ни…

Не бива да бъдем най-умният човек в стаята

Твърди се, че ако сме най-умният човек в стаята, най-вероятно сме в грешната стая. Успехът, както много други неща в живота, е заразен. Животът е по-богат, когато сме обградени с хора, които са успешни, осъществили са се и са интелектуално стимулиращи. Ако сме „най-глупавият“ човек в стаята, това означава, че имаме невероятната възможност да се учим от околните.

Парите не са всичко, но определено правят нещата по-интересни

Докато интелектуалните стимули и възможността да учим са изключително ценни, не бива да се подценява и влиянието на парите. Истина е, че понякога се оказва неудобно да се говори за пари, но те правят всичко по-интересно, особено за онези, които искат да станат успешни.

Капиталът е основен двигател на света, а богатите хора по дефиниция го притежават. Без частен капитал сравнително малко са начинанията, които биха могли да успеят.

Изграждането на връзки, изградени на взаимно доверие, уважение и възхищение с успешни хора е средство, което отваря цял свят от възможности.

Да помним, че възможностите не са случайни

Успешните хора са склонни да привличат други успешни хора, а това води до споделяне на идеи, резултатите от които често са свързани със създаване на по-нататъшен успех и богатство.

Възможностите в живота и бизнеса не са случайни. Те изглежда се появяват сред хора със страст и ресурси.

източник: tialoto.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *