Партньор на Проватон
 Знаци, че сте готови да обичате отново

Знаци, че сте готови да обичате отново

Сподели в

Спомените за миналото не предизвикват отрицателни емоции.
Любовта е изпълнена с положителни и отрицателни емоции. За някои съществуването в любовна връзка е спасение от самотата. Други предпочитат да не бъдат в неподходящи взаимоотношения. Ако сте от вторите, вероятно се чудите дали сте готови за нова връзка. Има няколко ясни признака, че може да направите стъпката и те са:
Спомените за миналото не предизвикват отрицателни емоции
Наскоро сте видели бившия си и с радост сте осъзнали, че при срещата ви емоции като гняв, нервност, подкосяване на коленете, които преди сте изпитвали сега ги няма. Сещате се за миналото ви и дори да не е било от най-добрите, сте успели да извлечете важни уроци от връзката ви. Това са само част от знаците, че вече се фокусирате върху вашето бъдеще с нова любов.
Не се страхувате от самотата
Самотата е онова усещане след края на връзката, което може да ни накара да се дистанцираме от приятели, забавления, нови възможности, срещи, за да седим у дома и да се самосъжаляваме. Но ако вие сте от тези, които не се страхуват вече от самотата, успели сте да намерите нови радости в живота, вече сте готови да обичате отново.
Имате свои собствени интереси и приятели
Когато се намираме в любовна връзка, малко или много започваме да приемаме интересите на нашия партньор. Връзката се разпада, но някои от тези интереси продължават да са част от живота ни. Но ако вие имате ваши хобита, интереси, близки приятели, които не сте забравили по време на връзката ви и не сте спирали да им се отдавате, значи вече сте готови за нова връзка.
Има любов във вас, която сте готови да споделите
Това е един от най-ясните знаци, че сте готови да продължите напред. Краят на една връзка никога не е лесен. В повечето случаи ни трябва време, за да освободим място в живота и сърцето си за нова любов. Ако вие вече усещате, че искате не само да получавате, но и да давате любов, означава че сте готови за нова връзка.
Ходите по срещи
Мисълта че отново ще трябва да поговорите за себе си и че ще трябва да научите за друг човек от нулата, когато срещнете някого, вече не ви безпокои? Това подсказва, че е минало достатъчно време от края на предишната ви връзка и сте готови за ново начало.
Можете да казвате „Не“
Когато сме влюбени ни е трудно да кажем на партньора ни „Не“, когато не сме съгласни с нещо. Когато една жена е готова за нови взаимоотношения, тя се е научила да казва не на тези, с които от малкото контакти разбира, че няма да се получи нищо хубаво.
www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *