Партньор на Проватон
 Включи се в “Най-масово правене на пица Маргарита на открито” във Варна

Включи се в “Най-масово правене на пица Маргарита на открито” във Варна

Сподели в

Първо по рода си в страната „Най-масово правене на пица „Маргарита“ на открито“ ще се проведе във Варна.

Участниците ще могат на живо да направят своите класически италиански пици, които могат веднага и на място да опитат, като с таксата участие от 10 лв. ще могат да подпомогнат кухнята за социално слаби на Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил“ – Варна. В него вече седем години всяка събота се приготвя топъл обяд за близо 200 нуждаещи се, като от Центъра разчитат единствено на дарения.

Кулинарно-благотворителното събитие под вещото ръководство на шеф Колев – един от най-добрите майстор-пицари у нас, ще се проведе на 15 декември, от 13:00 до 15:00 ч. на “Улицата на готвачите” пред Фестивален и конгресен център.

Шеф Анатоли Колев и четиримата му помощници-специалисти – Благовест Панайотов, Димитър Петров, Тодор Ганчев – от Варна, и Иван Боянин от Бургас, ще споделят знанията и уменията с участниците как да направят най-вкусната пица у дома лесно и като истински професионалисти. Пиците ще се правят със специалното италианско брашно , закваска от жив квас и с автентична моцарела. Предвидени са награди и изненади – за повече информация следете фейсбук събитието.

Организаторите канят и децата да се включат в събитието, защото вярват, че и най-малките могат да станат съпричастни към тяхната кауза и че то може да се превърне в чудесна семейна традиция.

 

Морето.нет

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *