Партньор на Проватон
 Светла Иванова с втора (интер)активна книжка за деца и родители

Светла Иванова с втора (интер)активна книжка за деца и родители

Сподели в

Според авторката „Вълшебна книжка II“ е история за състраданието и е предназначена за деца между 3 и 13 години

60 страници с цветни илюстрации на Мила Попнеделева-Генова, 9 песнички на Светла Иванова и Константин Кучев, над 50 йога асани, упражнения за дишанеположителнипослания, релаксация – всичко това ви очаква в новата книга за деца и родители „Вълшебна книжка II“. В нея се разказва за кученцето Шаро-Писан-Шаро, осиновено от семейството на Мила, разкриват се неговите мисли и приключения.

Книгата представлява активна приказка, защото кара вас и децата да правите йога упражнения, да слушате песнички и да пеете, докато я четете. Но освен това „Вълшебна книжка II“ ще научи децата ви на основни добредетели и ще им покаже и разкаже повече за България. Отделно можете да поръчате и CD „Вълшебни песнички II“ с аудио-вариант на книгата, деветте детски песнички и още една бонус песен – „Слънчев поздрав за родители“, както и 36 броя йога карти за игра. Очаквайте скоро и специална настолна игра.

Вижте някои от прекрасните илюстрации, включени във „Вълшебна книжка II”, в галерията и се убедете, че тя е перфектният коледен подарък за вашите деца!

ЕЛЕ.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *