Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 3 – 9 декември 2018

Любовен хороскоп за 3 – 9 декември 2018

Сподели в

Първата седмица на декември ще ни даде възможност да открием нови начини за комуникация с партньора. Има ли нещо, което ви е накарало да изпитвате недоверие или чувство че сте предадени? За това е виновен Меркурий. Вярата ви във възможностите за живот, любов и стремеж към щастие със сигурност ще бъде възстановена. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През първите дни от месеца ще трябва да проведете разговор с половинката за финанси или интимния ви живот. Проблемът е, че Меркурий е ретрограден и това донякъде може да обърка мислите ви и да ви изправи пред дилема. За щастие в края на седмицата ще имате повече яснота и ще може да разрешите проблемите.

Телец

Меркурий оказва влияние върху вашия партньорски сектор. Това може да ви накара да се почувствате така, сякаш комуникацията помежду ви не се получава. Опитайте се да не ставате параноични, защото така ще намалите интимността с партньора. Вместо това запазете добрия тон, не спирайте да си споделяте и обърнете внимание на романтиката.

Близнаци

Новолунието във вашия партньорски сектор в петък ще ви донесе положителни емоции в любовта. Необвързаните представители имат шанс за нови познанства или стартиране на нова връзка. Ако вече се намирате в сериозна връзка, любимият човек няма да спира да ви показва чувствата си, да ви обсипва с комплименти, да ви поднася изненади. Нека има!

Рак

Ако изпитвате симпатии към някого, то тези дни ще разберете в каква посока се развиват взаимоотношенията ви. Вероятно се питате дали тази личност заслужава вашето доверие, дали е напълно честна с вас.

Може би има нещо, което ви е накарало да си мислите за него/нея, че това просто е резервна опция. След четвъртък ще може да се доверите на вашата интуиция, когато става въпрос за взимане на решения. Или ще приключите взаимоотношенията, или ще дадете шанс за нещо повече.

 

Лъв

Вашият любовен живот е в огън! Новолуние в любовния ви сектор ще стимулира романтиката, а Юпитер ще ви даде допълнителна подкрепа в любовта. Ако сте необвързани, в следващите две седмици може да срещнете нова любов. Обвързаните Лъвове може да се радват на новина за бебе или да прекарат едни наистина незабравими мигове с любимия човек.

Дева

Сложна, но обещаваща конфигурация Марс–Нептун във вашия партньорски сектор, ще ви стимулира да предприемете действия, за да постигнете каквото искате във вашата любовна връзка. Ако някой може да направи магически любовния ви живот, то това сте вие. С любимия човек ще имате желание да дадете свобода на сексуалните си фантазии.

Везни

С любимия човек може да се разминавате, когато става въпрос за вашата връзка. В любовта трябва да има реципрочност и трябва да се уверите, че даването и взимането са поравно. Ако се чувствате така, сякаш вашият партньор не проявява достатъчно отговорности и ви оставя да се оправяте сами, това може да ви разочарова. Балонът ще се спука – но трябва. Спрете да замитате проблемите под килима.

Скорпион

Меркурий ще ви помогне да постигнете повече яснота във всички области на живота, които наистина имат значение. Това със сигурност включва и вашия любовен живот. Възможно е напоследък да се чувствате неразбрани от партньора си, дори игнорирани. Ще разберете, че мълчанието не е добър подход. Всъщност това ви кара да се отдалечавате от половинката си.

 

Стрелец

Новолунието тази седмица ви дава възможността да „рестартирате“ живота си. Това космическо събитие ще бъде свързано с Юпитер, който сега пътува през вашия знак. Сега ще направите равносметка за това от какво се нуждаете в любовта. Кого искате? Какво искате? Вземете си го, Стрелци!

Козирог

Някои от вас е възможно в последните няколко седмици да са получавали смесени сексуални сигнали. Е, сега всичко ще може да ви се изясни. Меркурий е ретрограден в Скорпион и пътува през вашия сектор на приятелството от 1 декември. В резултат на това е възможно да сте приели нещата малко объркано и да не сте сигурни дали има химия между вас. След четвъртък ще може да направите избора, който е подходящ за вас.

Водолей

Ако сте имали някакво объркване относно посоката на живота ви или кариерата, сега ще започнете да се чувствате по-сигурни за това по кой път да поемете. Има вероятност човек, с когото скоро сте се запознали, не само да ви даде съвет за вашия избор, но и да докосне сърцето ви по определен начин. Ще бъдете благодарни.

Риби

Представителите на зодия Риби ще се чувстват дезориентирани, когато става въпрос за любовния им живот. Любов ли е или е привързаност? Това физическо привличане толкова ли е силно, че не виждате истинската причина, поради която не бива да сте вече в тези взаимоотношения? Истината е, че в даден момент изпитвате силни чувства към даден човек, в друг – сте напълно объркани. Вероятно се замисляте дали няма някой по-добър за вас.

www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *