Партньор на Проватон
 Кулинарен фестивал във Варна помага на възрастни хора в нужда

Кулинарен фестивал във Варна помага на възрастни хора в нужда

Сподели в

За осма поредна година днес в Двореца на културата и спорта във Варна ще се проведе кулинарната изложба с благотворителен базар „Да споделим Никулден“.

Събитието е организирано от Община Варна и Варненска туристическа камара, а началният час е 12.00 ч. В кулинарното състезание ще участват елитни ресторанти, отбори на учебни заведения, читалища и индивидуални участници.

Те ще демонстрират професионалните си кулинарни умения и таланти, като се представят със свои оригинални ястия и специалитети. Гостите и жителите на града ще открият многобройни кулинарни „съкровища”, които ще могат да закупят и споделят със своите семейства, близки и приятели.

Изложбата има състезателен характер и участниците в нея ще получат достойна оценка за положения труд и творчески кулинарни виждания.

Съпътстващата програма включва художествени и музикално-артистични изяви на училища, читалища и детски школи. Мотото, под което ще се проведе тази кулинарна фиеста, е „Да споделим Никулден“. С даренията ще бъде подпомогнат Домът за възрастни хора „Гергана“ – Варна. „Нека отворим сърцата си за нашите приятели и споделим Никулден с тях“, призовават организаторите.
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *