Партньор на Проватон
 Секс 8 пъти тази седмица

Секс 8 пъти тази седмица

Сподели в

Ако има нещо, което и мъжете и жените искат, то това е повече секс. Не е изненада: повечето от нас подреждат секса по-надолу в списъка с приоритетите си. Обикновенно по-важни са работата, съня, децата и т.н.

Но и сексът не би трябвало да е по-малко важен. Благодарение на него горим калории, намалява риска от рак на простатата и освобождава ендорфин, който подобрява настроението и ви помага да се отпуснете. И може би най-доброто, което печелите със секса е, че заздравявате връзката си, а това от своя страна води до още повече секс.

Опитайте следните идеи тази седмица. Те ще разпалят страстта и желанието ви да ги повторите следващата седмица и по-следващата и….

Понеделник: Анти-срес секс

Първият ден от седмицата се отличава с особено напрежение. Примамете половинката към спалнята един час след вечеря. Почнете като целувате врата й, раменете й докато не забележите, че напрежението е слязло от лицето й/му. След това плъзнете ръце по тялото на партньора си до най-тайните му части. Ефектът е сигурен.

Вторник: Набързо преди вечеря

Отдайте се на продължителна, мокра и страстна целувка, преди коремите и на двама ви да се напълнят с храна. Отдайте се на „натискането” като ученици, а след това не се колебайте да използвате кухненската мебел не по предназначение.

Сряда: Секс след ( а защо не и повреме на) филм

Този тип е перфектен за онзи момент, когато сте пред телевизора вкъщи и филма свърши. Претъркулете се върху половинката си и атакувайте врата й/му с еротични целувки. Бъдете настоятелни, а телата ви сами ще реагират на тази секси изненада.

Четвъртък: Мързелив секс

Изчакайте докато и двамата не сте под завивките. Тук нежните и плавни докосвания са приоритет. Не спирайте с тях, докато дишането и на двамата не се учести. А след това продължете започнатото с минимална енергия и шум.

Петък: Изненадващ секс.

Били сте някъде навън и се прибирате – не чакайте да влезете и да седнете на дивана или леглото. Почнете да се целувате още от вратата, събличайте се един друг докато се придвижвате и защо не,  да го направите на килима в хола. Не се стеснявайте да бъдете и малко агресивни.

Събота: Секс под душа

Перфектен след тичане в парка или извършване на някакъв тип дейност, която налага да си вземете душ. Направете го с половинката си. Изкъпете се един друг. Действа възбуждащо и можете да го направите още под душа. А защо не и след това.

Неделя: Сутрешен секс – 2 пъти.

Прекарайте половината ден в леглото, но не както сте правили като деца. Може да се измъкнете за да си измиете събите или за чаша вода, но щом се върнете изненадайте половинката, докато още е сънен/а. След секса я/го задръжте в леглото с гушкане или сладки приказки, докато не почувствате отново онова сладко желание.

сп.Магазин

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *