Партньор на Проватон
 Асфалтираха ул. “Георги Бенковски”, очакват се задръствания заради стеснен участък

Асфалтираха ул. “Георги Бенковски”, очакват се задръствания заради стеснен участък

Сподели в
Участъкът в ремонт от ул. “Георги Бенковски” между булевардите “Владислав” и “Сливница”, е вече асфалтиран, видя репортер на Varna24.bg.

Все още улицата е затворена за движение и текат довършителни работи, по трасето работят тежкотоварни машини. В същото време почти всички нови паркоместа, оформени при ремонта, са заети от паркирани автомобили.

Прави впечатление, че улицата е значително стеснена при ремонта именно заради новите паркоместа, тротоари и зелени площи, оформени при ремонта.

Странно решение обаче провокира коментарите на много шофьори, които предвиждат сериозни задръствания предвид факта, че част от пътната лента за десен завой към бул. “Владислав” е “отрязана” заради новата пешеходна зона, оформена пред частно застрахователно дружество. Това налага водачите, които искат да се престроят за завоя да изчакат колоната от автомобили, за да извършат маневрата.

Очаква се след окончателното приключване на ремонта в отсечката той да продължи в другата част на улицата от бул. “Владислав” до ул. “Д-р Пискюлиев”.

варна24

 

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *