Партньор на Проватон
 Три театрални суперхита с билети от 10, 15 и 20 лв. във Фестивален и конгресен център

image description

Три театрални суперхита с билети от 10, 15 и 20 лв. във Фестивален и конгресен център

Сподели в

Три театрални хита предстои да се изиграят на сцената на зала 1 във Фестивален и конгресен център във Варна. 

Организаторите обявиха през новата седмица на билетен център ФКЦ празнични промоционални цени на билетите от 10.00, 15.00 и 20.00 лв.

на 3 декември от 19.00 часа ще може да се насладим на комедията режисирана от Асен Блатечки – „НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА“. Билетите са с цени от 10.00, 15.00 и 20.00 лв. Участват: Герасим Георгиев – Геро, Светлана Бонин, Христо Бонин, Бойко Кръстанов / Евгени Будинов и Евелин Костова

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята.

Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.

на 4 и 11 декември ще се превиваме от смях с комедията на Теди Москов „Коя гад изяде кашкавала“. За това представление билетите са с празнична промо цена от 15.00 и 20.00 лв. От сцената ще се лее стабилна доза смях със звездите: Мая Новоселска, Валентин Танев, Дайана Михайлов, Кристина Ценкова, Петя Венелинова, Ясена Господинова, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров, Кадри Хабил и Любомир Кънев

На 13 декември от 19.00 часа Мариус Куркински ще представи моноспектакъла по разкази на Николай Хайтов „Черното пиле“.Ще може да се насладим на брилянтната му игра срещу билет с цена от 10.00, 15.00 или 20.00 лв.

В “Черното пиле” Мариус Куркински включва три разказа на Хайтов – „Мерак“, „Пазачът на Овесената нива“ и „Черното Пиле“

„Хора, които живеят трудно, страдат, понякога изпадат в грехове, но винаги търсят разкаяние и никога не пропускат великите мигове на радост и любов.“

„В разказите на Хайтов душата на българина е много чиста и неопетнена, там хората не са нагазили в никакви отношения с комерсиалното, в същото време страдат от живота, но не се жалват, а го преборват“, споделя Мариус.

ТОП МЕГАСЪБИТИЕ!

14 февруари, 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
„ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА“ – Специален вариант на комедията от Жан Барбие
Режисьор: Орлин Дяков, с участието на: Христо Гърбов, Надя Банчева, Ралица Константинова, Иля Пепеланов, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов, Ивайло Ненов

Празник на виното и любовта с много специални гости, смях и награди с водещ Борис Касиков. Ще бъдем свидетели на най-оригиналното предложение за брак и … 120 мин. смях със специалната версия на мегакомедията „ПОМОЩ, ЖЕНА МИ Е ЛУДА“.

Заповядайте, ще бъде наистина незабравимо!

Спътник.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *