Партньор на Проватон
 До две седмици пускат двете платна на част от “Левски”

До две седмици пускат двете платна на част от “Левски”

Сподели в

В срок до 15 дни ще приключи реконструкцията на ВиК мрежата в началото на пътния участък откъм бул. „8-ми Приморски полк“ и движението по булевард “Левски” ще бъде пуснато по двете пътни платна еднопосочно.

Тогава ще бъде отворена за движение и ул. „Дружба“. Ремонтните дейности се очаква да приключат през пролетта на следващата година, това съобщават днес от Общината. За реализацията на обект „Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. „Васил Левски“- в участъка от ул. „Подвис“ до бул. „8-ми Приморски полк“ в настоящия момент се работи в северното платно.

Създадена е временна организация на движението, което се извършва двупосочно по южното платно, допълват от общинската администрация. Осигурена е възможност за преминаване през средната разделителна ивици на бул.“Васил Левски“ за излизане и влизане към ул. „Дубровник“.

Отворен за движение е и автомобилният подлез на ул. „Подвис“. Ремонтните дейности на обекта се извършват в съответствие с одобрения график. Междувременно варненци алармират, че трети ден “езерото” по булеварда пред ХЕИ, което бе предизвикано от вик авария, не се отича и пречи на движението.

Според тях факта, че водата не отива в шахтите, говори за лошо качество на пресния ремонт в отсечката.
Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *