Партньор на Проватон
 Когато мъжът ти се превърне в един досаден дебелак

Когато мъжът ти се превърне в един досаден дебелак

Сподели в

Когато любовта напусне гнездото на двама души, много фактори могат да преобърнат иначе идиличния им съвместен живот. Дори и излишните килограми. Днес ще ви разкажем за една дама на име Дженифър, която обмисля да избяга от мъжа си заради отказа му да отслабне.

Нашата героиня вече има два брака зад гърба си, а сегашният ѝ съпруг мисли за най-милия и изключителен мъж, с когото е била някога. Той е забавен, внимателен и чудесен баща, но внушителното му тегло се оказало голяма спънка в любовните му отношения с Дженифър. Когато двамата се срещнали за първи път, страстта и искрите помежду им били толкова силни, че компромисният му външен вид не оказало никакво влияние върху нея. Джен опредeлено забелязвала, че той е пълен, но намирала този факт за маловажен. С времето обаче килограмите му се увеличават, а интересът ѝ към него постепенно намалява. Сексът вече не e вълнуващ, а мъжът, който тя някога намирала за перфектен, вече е просто един досаден дебелак.

„Интимният ни живот умира, а той не иска да се промени – какво да правя? Не искам да бъда в брак без секс“, споделя Дженифър.
Притеснената съпруга правела всичко възможно да помогне на мъжа си да отслабне. Започнала да приготвя изцяло диетична и здравословна храна, но той продължил да консумира калорични продукти и да посещава заведения за бързо хранене.

Разбира се, не се отказал и от любимата си бира. Ръцете ѝ били вързани, какво друго да направи, освен да го напусне?

Дженифър се обръща към известен психолог, който да ѝ посочи правилното решение на проблема. В отговор на въпроса специалистът подсказва, че причината за напълняването на съпруга и желанието му да се храни нездравословно, се корени в прикритото му нещастие. Вероятно той разбира, че вече не е привлекателен за жена си, което още повече го потиска. Единственото добро решение е двамата съпрузи да водят открит разговор и да споделят проблемите си един на друг, защото това е тайната съставка на успешния съюз. Така и интимният им живот неминуемо ще се подобри.
https://woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *