Партньор на Проватон
 КАК ДА ВЪЗБУДИМ ЕДИН МЪЖ БЕЗ ДА ГО ДОКОСВАМЕ

Man and woman embracing each other

КАК ДА ВЪЗБУДИМ ЕДИН МЪЖ БЕЗ ДА ГО ДОКОСВАМЕ

Сподели в

Искате ли да развълнувате, или възбудите мъжа си дори без да го докосвате? Нека се опитаме да разгадаем особеностите на мъжката психика и коя „жичка“ къде включим, за да разберем кои са нещата, които карат мъжките сърца да трепнат до такава степен, че това да ги накара да ви пожелаят дори преди да сте ги докоснали.

Мъжете имат силни визуални възприятия.
Това е особеност, върху която може първо да концентрирате вниманието си. Факт е, че мъжете лесно „вдигат самолета“ от гледката, която се разкрива пред тях, така че използвайте това, за да повишите степените на скалата във ваша полза.
1. Възбудете го със смеха и самоувереността си.

Едно от нещата, които възбуждат мъжете е щастливият смях на уверена жена, която знае какво иска. Щастие от това, как се чувстваш и как изглеждаш в момента, усещането, че се справяш с живота. Това възбужда мъжете.
2.Какво е „Бонбонче за окото“? Трябва да знаете от какво се възбужда, дали от хубави крака, апетитно дупе, или слаба фигура. Каквото и да харесва любимият ви, облечете се така, че да показвате тази част от тялото ви, която му изглежда най-апетитна. Е, не е нужно да се разхождате полу голи, или по начин по който да се чувствате неудобно, а да ви е удобно и да сте пълнокръвни секси дами за вашите половинки. Когато сте „бонбончето за окото“, желанието в него се пробужда по-бързо и лесно, а фантазията му заработва бързо.

Мъжете са интелектуални същества. За да възбудите мъж без да го докосвате, трябва да го възбудите интелектуално.

1. Заинтригувайте го духовно. Открийте тема, на която и вие сте привърженици и живо ви интересува, така както и него. Няма нищо по-интригуващо за мъжете, от жена, която има истински реална тема от живота. Това не означава че трябва да доминирате в разговора, но означава, че трябва да се включите със собствена позиция и мнение, което да отразява вашата гледна точка. Не е необходимо да споделяте всички негови интереси, но трябва да сте достатъчно заинтересовани да имате познания от това, което то интересува.
2. Вижте нещо у него, което никой друг не е успял да види.
Може да има походка, която е уникална само за него, или да произнася някои думи, така че да се различава от другите, или как очите му сменят изражението си, така както никой друг,. Дайте му да разбере, че е различен от другите мъже и вие ясно си давате сметка за това. Все има нещо, което той прави уникално и нестандартно.
3.Слушайте го. Ако искате да го възбудите без да го докосвате , слушайте за неговите тревоги и грижи, покажете съпричастност към проблемите му, изслушвайте го внимателно и го окуражавайте.

Да възбудите мъжа до себе си без да го докосвате изисква да го ангажирате визуално и интелектуално. За дълготрайна връзка, трябва да включвате и двата начина, като нормално отношение във връзката ви.

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *