Партньор на Проватон
 Любовен хороскоп за 12 – 18 ноември

Любовен хороскоп за 12 – 18 ноември

Сподели в

Сексуални фантазии, кармични любовни връзки и много объркани мисли. Накратко, такава ще бъде любовната седмица. Сексуалният живот ще стане по-хубав, единственият проблем е, че Меркурий ще заеме ретроградна фаза. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица Венера ще влезе във вашия сектор на партньорствата. Ако се намирате във връзка, вие и половинката ви ще бъдете на една и съща вълна, ще искате едни и същи неща. Необвързаните Овни имат шанс за интересно запознанство, което може да се окаже и вашата голяма любов. Звучи силно, но такава е силата на Венера.

Телец

Ако в последните дни сте се чувствали объркани по отношение на любовта и връзката ви, сега това ще се промени. Всъщност вашите отношения са на път да се превърнат в процес на даване и приемане. Тези от вас, които скоро са се запознали с някого, но той е бил резервиран, сега може да ги изненада приятно. Любовната магия се дължи на вашия владетел – Венера.

Близнаци

Ще бъде една интересна седмица за любовта. Необвързаните Близнаци може да срещнат някого, с когото да почувстват истинска връзка. Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката, което ще ви даде много положителна енергия да срещнете специален човек. Ако обаче сте обвързани, нещата са по-различни. Меркурий ще бъде ретрограден в сектора на отношенията ви. Може да се почувствате объркани и незадоволени от връзката си.

Рак

Онези от вас, които са били в конфликт с партньора, тази седмица ще се радват на повече хармония и мир в отношенията. Ще имате възможността да изгладите несъгласията. Възстановеният мир у дома е като музика за ушите ви. Необвързаните Раци може да се запознаят с нова личност, благодарение на роднина или приятел.

 

Лъв

Юпитер сега е във вашия романтичен сектор, правейки ви най-щастливия от всички зодиакални знаци, когато става дума за любов. Но не бива да забравяте, че Меркурий ще се превърне в ретроградна в същата област на вашата графика в петък. Какво означава това? Най-вероятно ще трябва да направите избор между стар и нов любовник.

Дева

Тази седмица Марс ще се премести в партньорския ви сектор и ще остане там до 31 декември. Това означава необикновени моменти с любимия човек в спалнята. Ще може да се отдадете на вашите фантазии, ще се почувствате по-сигурни в ръцете на другия. От друга страна Марс може да доведе до конфликт, но и двамата с партньора ще успеете да го преодолеете.

Везни

Най-накрая се връщате в красивото си и уверено амплоа. Венера, вашата управляваща планета, ще окаже влияние на знака ви. Това е промяна, която със сигурност ще почувствате и ще имате възможността да се разкриете в целия си блясък. Напоследък имахте достатъчно време да си направите равносметка за състоянието на любовния живот. Някои от вас вероятно са осъзнали, че не получават това, което заслужават. Сега е време за промяна.

Скорпион

Тези от вас, които са били изправени пред сложна любовна дилема, тази седмица ще получат яснота в тази посока. Може да сте готови да се освободите от самоналожения затвор на любовта, в който се намирате напоследък. Най-накрая ще разберете дали чакате нещо, което просто не е предназначено да стане. Ако е така, ще го изоставите. Но има вероятност и половинката, с която не сте в особена хармония, да ви покаже, че има смисъл да опитате отново. Венера ще ви подскаже какви са отговорите за вас.

 

Стрелец

Стрелците ще имат възможността да експериментират повече с любимия човек в спалнята, да разговарят, но от друга страна ретроградният Меркурий ще ги накара да се чувстват така, сякаш трябва да се обясняват за всичко, но за щастие любимият човек ще бъде готов да ги изслуша. Необвързаните представители на зодията имат малки, но все пак някакви шансове за нови познанства.

Козирог

Тези от вас, които скоро са срещнали интересна личност, вероятно се питат дали тя се вписва в техните ценности. Е, тази седмица ще получат отговор. Любовта към някого е едно, но виждането на едно общо бъдеще с него е друго. Вероятно сте отворили сърцето си за някого, с когото не е удачно да продължите.

Водолей

Объркване ще настъпи по отношение на любовта и социалните взаимоотношения, за което е виновен ретроградният Меркурий. Ще се разминавате с любимия човек и приятелите ви. Не само ще се почувствате неразбрани, но ваш приятел може да ви даде погрешен любовен съвет.

Риби

Рибите ще могат да подобрят финансовото си състояние заедно с половинката. Каквито и да са детайлите, финансовите проблеми ще останат зад гърба ви. От тази ситуация и двамата ще излезете по-мъдри. Време е да продължите напред.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *