Партньор на Проватон
 8 начина да улесните получаването на оргазъм

8 начина да улесните получаването на оргазъм

Сподели в

Преди всичко се отпуснете и отделете време на любовната игра

Достигането до върхова наслада невинаги е лесно, особено за жените. Физически и психологически фактори са в основата на редица пречки, които блокират отпускането и отдаването на сладкото интимно преживяване.

Притеснението, натискът от страна на партньора, постоянното мислене за достигането на оргазъм пречи на същинското отпускане и получаване на така желаната силна наслада.

Настройте се удобно преди да се съблечете

За да добиете повече увереност в тялото си, вземете си душ, поглезете се, след това намалете осветлението. Облечете нещо секси, което да подчертава предимствата на тялото ви и прикрива несъвършенствата.

Не превръщайте оргазма в единствена цел

Когато се фиксирате върху края, пропускате много други сладки моменти от интимната игра. Опитайте се да не мислите за финала, а се отдайте на моментите преди него. Така неусетно ще стигнете до точката на кипене с партньора.

Приемете натрапчивите си мисли

Не давайте възможност на тревожните си мисли да вземат връх над психиката ви и да нарушат насладата ви. Приемете ги и се отпуснете. Оставете мозъка си да се освободи от тях и да се отдаде на мига.

Накарайте партньора си да не ви притиска

Понякога партньорите без да искат оказват натиск върху половинките си без да си дават сметка. Поговорете с него. Обяснете му как се чувствате. Опитайте се и двамата да се настроите на по-бавна вълна. Така ще се насладите един на друг много по-плътно и неусетно ще достигнете до оргазъм.

Съсредоточете се върху дишането

Правилното дишане помага за отпускане на тялото и подхранване на всички тъкани и органи с кислород. Това помага на увеличаване на кръвообращението в гениталиите. Доброто кръвоснабдяване в тази област допринася за по-добрата чувствителност.

Освен това дълбокото дишане успокоява, намалява стреса, релаксира и помага за отпускането.

Мастурбирайте

Мастурбирането помага да опознаете себе си и онова, което ви носи наслада. Поработете над това с обучителна цел. Забравете за оргазма. Съсредоточете се в пътя до него. Обърнете внимание кое ви харесва и кое ви помага да достигнете по-бързо и лесно до крайната точка. След това го споделете с партньора си. Не се срамувайте да говорите за това.

Забавете нещата

Бавният ритъм помага за увеличаване на възбудата и очакването. Не бързайте, а отделете повече време на предварителната любовна игра. Това със сигурност ще повиши градусите в спалнята както за вас, така и за партньора ви.

Дайте глас на чувствата си

Не потискайте желанието си да огласите усещанията, които напират във вас. На партньора ви също ще му хареса. Така ще знае дали е на прав път.

https://www.az-jenata.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *