Партньор на Проватон
 Съблазнителните ангели на Victoria’s Secret дефилираха в Ню Йорк (СНИМКИ+ВИДЕО)

Съблазнителните ангели на Victoria’s Secret дефилираха в Ню Йорк (СНИМКИ+ВИДЕО)

Сподели в

Адриана Лима си взе последно сбогом с публиката на грандиозното шоу

В Ню Йорк се проведе ежегодното модно дефиле на култовия бранд за дамско бельо Victoria’s Secret.

Шоуто, чието първо издание се проведе преди 23 години, е едно от най-гледаните модни събития в годината. Този път колекцията е в по-мрачни тонове от обикновено, отбелязват световните медии.

Според Harper’s Bazaar тази година организирането му е струвало 12 милиона долара. Преди ден ви съобщихме за т. нар. Fantasy Bra, изработен от кристали Swarowski, струващ чутовния 1 млн. долара.

Дефилето на Victoria’s Secret вероятно отново ще събере пред малкия екран милиони телевизионни зрители, когато бъде излъчено в 190 страни на 2 декември.

По време на шоуто стана ясно, че това е последното дефиле за 37-годишната бразилска манекенка Адриана Лима, която е най-възрастната сред ангелите на Victoria’s Secret. Облечена в тоалет с пайети и дантели и с прословутите ангелски криле, които напомняха паунови пера, красавицата през сълзи благодари на публиката, която я аплодираше.

За разлика от традиционните модни дефилета, в които манекенките не трябва да показват емоции, модното шоу на Victoria’s Secret дава възможност на участничките да се усмихват и да контактуват с публиката. “Смятам, че поради тази причина дефилето е най-гледаното по телевизията“, отбеляза Адриана Лима. „Онези, които го гледат, имат усещането, че са част от него”.

В дефилето на Victoria’s Secret участваха 60 манекенки от над 20 държави. Традиционно в него се включиха Кендъл Дженър, Джиджи Хадид, Бела Хадид, Стела Максуел и др. Вниманието привлече тоалетът с ореол от звезди на друга бразилска манекенка – Барбара Фиальо.

Факти.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

1 Comment

  • Сообщество кастингов приглашает на сотрудничество.
    Необходимы Молодые люди для проб в рекламе.
    Если вы проходите отбор мы предоставим вам все необходимое для трудоустройства в зарубежных компаниях
    Подробную информацию узнать можно на сайте
    https://tinyurl.com/ycwvvzwr

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *