Партньор на Проватон
 Лорън Уайзбъргър издаде продължението на „Дяволът носи Прада“

Лорън Уайзбъргър издаде продължението на „Дяволът носи Прада“

Сподели в

Всички фенове на „Дяволът носи Прада“ с Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт имат повод за радост защото Лорън Уайзбъргър – авторка на книгата, по която е сниман филмът издаде нова.

„Когато животът те хване натясно“ проследява какво се случва с Емили Чарлтън – вярната червенокоса асистентка на „дявола“. Тя е напуснала мечтаната работа в модното списание, за да преследва мечтите си.

В новата книга тя се опитва да бъде имидж консултант на холивудски звезди, но нещата не вървят, както е очаквала. Точно тогава в живота ѝ отново ще се появи Миранда Пристли.
Комбинацията си е взривоопасна, а какво ще се случи този път, си остава чиста загадка.

„Когато животът те хване натясно“ е зрял чиклит. Срещаме героите от „Дяволът носи Прада“ вече поулегнали, някои от тях с деца, преместили се в предградията, оставили бляскавия външен вид да отстъпи пред семейните ценности. Една такава трансформация не може да дойде плавно, „като на филм“, а с цената на болезнени осъзнавания и вътрешни конфликти. Героите се сблъскват с изневери, проблеми в работата, предателства от неочаквани места и още куп проблеми. Те обаче нямат шанс, когато три приятелки обединят силите си и се борят рамо до рамо, както за собственото си оцеляване, така и за щастието на другата.

Спътник

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *