Партньор на Проватон
 Варна отбелязва Световния ден на водния фитнес

Варна отбелязва Световния ден на водния фитнес

Сподели в

В България за първи път ще бъде отбелязан Световният ден на водния фитнес – Акватон, научи Moreto.net.

В света водният празник се организира за шести път, като целта е в рамките на 3 часа участниците да спортуват във водата, както и да подкрепят благородна кауза.

Акватон ще се реализира в 80 държави, като домакин на международната проява у нас на 10 ноември – събота, ще бъде Св. Св. Константин и Елена, Варна.

В рамките на три часа гостите ще се раздвижат приятно с аква зумба, артистично (синхронно) плуване, водна гимнастика и други активности.

Поканени са топ инструктoри, които ще забавляват всички участници.

Денят ще започне в 9:00 ч. с Аква зумба с Диян Христов, а в 9:45 ч. щафетата поема Стоян Стоянов. В 10.30 часа е началото на водния фитнес с Мария Попадийна. Програмата в 11:10 ч. продължава с артистично (синхронно) плуване от клуб по водни спортове с треньор Галина Андонова, като след шоу изпълненията всички момичета ще имат възможност безплатно да получат урок и да влязат в ролята на русалки, правейки първите си стъпки в този прекрасен спорт.

За финал програмата ще завърши с открит урок по Аква аеробика.

Сред държавите, които ще участват в инициативата тази година са Република Южна Африка, Испания, САЩ, Австралия, Русия, Кипър, Италия, Израел, Португалия, Кения, Норвегия, Австрия, Холандия, Германия, Канада.

 

Морето

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *