Партньор на Проватон
 Кръстю Лафазанов се срещна с млади театрали във Варна

Кръстю Лафазанов се срещна с млади театрали във Варна

Сподели в

Актьорът Кръстю Лафазанов се срещна с млади театрали, кинематографисти и фотографи във Варна. Възпитаници на Детско-юношески театър “Златното ключе”, Куклен театър “Палечко”, Театрална студия “Вълшебната завеса”, кино школа “Братя Люмиер” и школа по фотография “Позитив” при ЦПЛР – Общински детски комплекс успяха да научат любопитни моменти от времето, когато Лафазанов също е бил част от “ключетата”.

“Трудно ми е да говоря за Катя Папазова в минало време. Беше невероятен човек и педагог. Имам страхотни спомени от тези години. Тя ни научи на всичко. После във ВИТИЗ ни беше много лесно”, заяви пред децата Лафазанов.

От младите театрали с ръководител Сия Папазова актьорът получи своя рамкирана снимка от юношеството си, когато е участвал в представлението “Приказка за цар Салтан” по Александър Сергеевич Пушкин, както и покана за отбелязването на 45-та годишнина на “Златното ключе”, която ще се състои на 23 декември в Младежки дом.

Подаръци имаше и от “Палечко”, които скоро празнуваха 25 години от основаването на школата. Лафазанов повече от 20 минути раздава автографи, позира за снимки и селфита с младите си варненски почитатели. Проектът “Вдъхновяващи срещи” на ОДК – Варна, който събира възпитаници на школите с различни успели личности от културния и обществен живот на страната и чужбина, се инициира от Емилиян Ялъмов.

топновини.бг

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *