Партньор на Проватон
 Комедията “Прелестите на изневярата” днес на сцената на ДТ “Стоян Бъчваров” Варна

Комедията “Прелестите на изневярата” днес на сцената на ДТ “Стоян Бъчваров” Варна

Сподели в

Съвременна комедия, която разглежда как и защо се стига до изневярата, ще гледаме тази вечер във Варна, напомня Moreto.net.

На сцена Филиал, от 19 часа, режисьорът Костадин Бандутов ще представи “Прелестите на изневярата” по пиесата на руския автор Валентин Красногоров в превод на Добринка Стефанова.

В ролите ще видим: Валентин Митев, Веселина Михалкова, Цветина Петрова, Гергана Арнаудова, Димитър Мартинов, Биляна Стоева, Константин Соколов, Валери Вълчев, Милена Кънева, Свилен Стоянов.

Костадин Бандутов разкрива повече за постановката: „Когато няма кой да те стопли вкъщи, търсиш топлина навън. Изневярата винаги започва на подсъзнателно ниво, тръгваш към нея и едва по-късно осъзнаваш, че се намираш на кръстопът и не знаеш накъде да поемеш. Сложно и не непременно негативно явление, изневярата съдържа в себе си доза приключенски дух и ако имаш повече опит, започваш да се плашиш от неизвестното или от това, че нещата се повтарят.

Затова комедията „Прелестите на изневярата” не се занимава със самата изневяра, а с тревогите и въпросите, свързани с нея. Избрал нестандартен и нетипичен подход, авторът се фокусира върху героите, които изневерявайки, се борят помежду си, а после и със самите себе си. Те търсят доверие, но се страхуват, колебаят се и всеки очаква другият да направи първата крачка.”

 

Морето

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *