Партньор на Проватон
 Тези, които се карат, се обичат. Така ли е?

Тези, които се карат, се обичат. Така ли е?

Сподели в

Казват, че тези, които се карат, те се и обичат. А какво по-хубаво от секс след скандал. Ей така, за сдобряване. Експлозията е умопомрачителна и стопроцентово гарантирана!

Ако още не знаете за какво става въпрос, продължете да четете и приложите поднесените тук секс пози в разгара на разгорещилия се между двама ви спор.

Сръчкване

Легнете на една страна, обърнати един към друг. Жената поставя крака си върху бедрото на партньора си. Обгърнете телата си здраво и започнете да се движите напред-назад.Това позволява и на двама ви да се “сръчквате” един друг в знак на взаимно извинение. Целувайте се по врата и зад ушите. Това ще разтопи между вас всички ледове.

Извинение с устни

Оралните ласки са едно от най-добрите средства, гарантиращи тотално сдобряване и сплотяване. Просто дръпнете ципа на панталона му, седнете и започнете да му доставяте удоволствие с ръце и език. После разменете местата си.

Притисната до стената

Убийте яростта със страстен секс. Влезте в ролята на беззащитна възбудена сексбогиня. На секундата. Достатъчно е да се притиснете към сетана и да повдигнете единия си крак, за да му дадете възможност да ви обладае.

Под арест

Той е седнал, а вие сте върху него с лице към неговото. Оставете го да легне. Плъзнете нежно и страстно ръце върху неговите. Задръжте своите така, че той да не може лесно да ги мърда. Междувременно го докосвайте с устни и шепнете в ухото му.

Лотос

Това е една от най-чувствените и възбуждащи пози, които гарантират несравнимо удоволствие и за двамата. Мъжът сяда на леглото „по турски”, а половинката му го „яхва”, като дупето и таза й трябва да се смъкнат в дупката, оформена при кръстосването на краката му. Нейните бедра обгръщат кръста му и краката й се кръстосват зад гърба му. Основното движение при тази поза идва от мъжа, който прави тласъци, без да отлепя крака и седалище от пода (леглото). А това подлудява жените, оставяйки ги без дъх!
https://woman.bg

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *