Партньор на Проватон
 Иван Портних и Свилен Шитов отиват на финала на конкурса “Кмет на годината”

Иван Портних и Свилен Шитов отиват на финала на конкурса “Кмет на годината”

Сподели в
За трета поредна година кметът Свилен Шитов отива на финала на престижния национален конкурс, като до този момент е печелил два приза – “Инвестиции в здраве” (2016) и “Tech city” (2017). Тази година той се състезава в категориите “Smart City” и “Кмет на гражданите”
Кметовете на Девня и Варна – Свилен Шитов и Иван Портних, са единствените градоуправници в региона, които преминаха успешно първия етап на националния онлайн конкурс “Кмет на годината”, съобщиха от Портала на българските общини. Паралелно с това всички 265 общински кметове в страната продължават битката за Голямата награда в престижната категория “Кмет на гражданите”.
В първия етап на надпреварата вотът на онлайн потребителите класира кметовете в 10 категории. Свилен Шитов зае позиция в “Smart City” (Умен град), като негови съперници за този приз във финалната надпревара са кметовете на още две малки общини – Румен Гунински (Правец) и Радослав Ревански (Белица).
Варненският кмет Иван Портних пък се класира в категорията “Спорт и младежки политики”, а негови конкуренти за наградата са градоуправниците на Кърджали (инж. Хасан Азис) и на Димитровград (Иво Димов).
Вторият етап на конкурса “Кмет на годината” ще приключи на 13 ноември. Победителите, събрали най-много гласове, ще бъдат обявени на специална церемония в НДК на 15 ноември.
Гласувайте и във втория етап на конкурса Кмет на годината! Не забравяйте да потвърдите своя вот на посочения от Вас имейл.
https://devnyanews.blogspot.com

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *