Партньор на Проватон
 Състезание по медиация за ученици във Варна

Състезание по медиация за ученици във Варна

Сподели в

Първото по родa си в България състезание по медиация за ученици ще се проведе във Варна на 12 и 13 ноември, съобщиха организаторите от Институт „Итера“.
Целта му е да даде на учениците практически техники и умения за водене на преговори, управление на конфликти и ефективна комуникация. В състезанието ще вземат участие ученици от училищата, които се подготвят за въвеждане на процедурата по медиация в образованието.
Всяко училище може да излъчи отбор от 4 души. Желаещите да се включат трябва да заявят своето участие до 5 ноември, като попълнят електронната форма на сайта на Институт „Итера“ – www.itera.bg.
Медиациите ще бъдат открити за публика. Спечелилите първо, второ и трето място ще бъдат обявени по време на официалното честване на Дните на медиацията на 13 ноември и ще получат дипломи, плакети и предметни награди. Всички участници в състезанието, училищата и техните треньори ще получат сертификат за участие. Проектът „Медиация в училище“ се реализира от Институт „Итера“ и Регионалното управление на образованието – Варна.

Копирано от: https://novavarna.net
Нова Варна ©

Редакция "Силна Варна"

Подобни новини

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *